5 smykker det betaler sig at investere i

Er der noget, der kan få en kvinde til at føle sig så feminin og velklædt, som når hun ifører sig et helt særligt smykke? Om det er en arvet fingerring, et par dyre øreringe eller diamanthalskæde, så sætter det rigtige smykke prikken over i’et ved ethvert outfit – både til hverdag og fest.

Her har vi samlet 5 smykker, som det betaler sig at investere i. De kvalificerer sig til den hæder ved at være tidløse, holdbare og fungere som et klassisk statement på lige fod med jeans og t-shirt gør det i dit garderobeskab.

Top 5 over investeringsværdige smykker

Her får du listen over, hvilke smykker der danner en solid base både stilmæssigt og økonomisk i dit smykkeskab – samt hvorfor.

  1. Perle øreringe er til enhver tid en klassiker. Perleøreringe går aldrig af mode, og de passer til alt. De er elegante, og så er det et stærkt statement at bære øreringe i ægte naturmaterialer. Det bedste ved perle ørering er næsten, at de fås i prisklasser, så alle kan være med.
  2. Guldarmbånd er en større investering, men her får du også, hvad du betaler for i guldvægt. Med et guldarmbånd har du et godt arvesmykke, som du kan give videre.
  3. Et mærkevare-ur er en god investering, hvis du sætter dig lidt ind i, hvilke modeller fra hvilke mærke der ikke mister synderligt i værdi med årene. På den måde har du en økonomisk sikring, du kan sælge, hvis pengene er trange.
  4. Smykker med ægte diamanter er en klassiker. Det er de af en grundt. Diamanter er dyre men stiger ofte i værdi med tiden. Og så ser de utroligt elegante ud til den fine cocktailkjole
  5. Fingerringe i guld og sølv. Guld og sølv kan omsmeltes og stiger ofte i værdi med tiden.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×