Oplev de mange muligheder med polyurethan

  • August 17, 2020
  • by

Polyurethan er et materiale, der kan bruges til rigtig mange forskellige ting, og derfor åbner produktet også op for mange muligheder. Polyurethan er et plastmateriale, der alt efter, hvordan det er lavet, kan svinge i massefylde og stivhed. Produktet kan både anvendes sammen med andre typer af materiale såsom stål, glasfiber og plastmaterialer, men det kan også sagtens bruges alene. Begge dele giver nemlig brede muligheder. Eksempelvis kan polyurethan bruges i sådan noget som fugemasser, klæbestof, celleplast, kabinetter, møbeldele, massiv hærdeplast og isoleringsmaterialer. Oplev mulighederne med polyurethan.

Som sagt kan polyurethan bruges til møbeldele, idet det kombinerer det bløde materiale med høje styrkeegenskaber. I dette tilfælde kaldes det for fleksibel polyurethan. Den fleksible polyurethan er desuden rigtig god at bruge i områder af møbler, der kommer i fysisk kontakt med kroppen, da det bløde og fleksible materiale giver en høj komfort og er særdeles berøringsvenligt.

Hvis du i stedet anvender det, der kaldes hård opskummet polyurethan, vil det ære ideelt til isoleringsprodukter og kabinetter. Det skyldes, at hård polyurethan-skum kombinerer et let materiale ed stor stivhed, og derfor vejer det ikke særlig meget. Til kabinetter kan du også vælge at bruge den type polyurethan, der kaldes massiv polyurethan. Denne type polyurethan kombinerer nemlig det hårde materiale med høj slagsstyrke, og derfor gr det materialet ideelt til produkter, der har et beskyttelsesformål som eksempelvis kabinetter. En fordel ved massiv polyurethan er også, at du med denne type polyurethan kan virkeliggøre meget avancerede designs, som de fleste andre normale typer plast ikke kan. Derfor kan dine ideer virkelig få frit løb til at boltre sig, når du udnytter dine type polyurethan. Der er altså rigtig mange muligheder for at udnytte polyurethan til forskellige projekter, da de findes i forskellige typer, der kan bruges til forskellige projekter.

Comments Off