Sørger du for at rengøre din computer?

Er du en af de mange, der dagligt bruger din computer? Så ved du sikkert alt om, hvordan der kan komme fedtede fingre på din skærm, hvordan der kan ligge små krummer mellem tasterne på dit tastatur, og hvordan du i ny og næ er nødt til at tørre alt over, fordi det er blevet lidt for snavset at se på.

Det er dog ikke altid, at det er nok, og derfor er det vigtigt, at du i ny og næ sørger for en grundig rengøring af din computer. Det sikrer en bedre hygiejne, og så er det også sundt for din computer.

Den udvendige rengøring

Først og fremmest bør du sørge for den udvendige rengøring.

Det er den, du kan klare med en fugtig klud. Her er det vigtigt, at du tørrer alle synlige dele over for at undgå, at der sætter sig støv og snavs fast. Brug gerne klude der er beregnet til skærme for at undgå skader og forsøg dig også gerne frem med andre produkter udviklet til rengøring af computere.

Rengøringen mellem tasterne kan du for eksempel klare med en børste designet til formålet eller en vatpind med en smule sæbevand. Blæs også gerne luft gennem din blæser med for eksempel en mild støvsuger.

Den indvendige rengøring

Og husk så, at det ikke kun er den udvendige rengøring, der tæller.

Sørg derfor også for at rydde og gøre rent i din computer. Du bør slette filer og dokumenter, som du ikke bruger, afinstallere programmer, der ikke er i brug og i det hele taget sørge for at holde din maskine opdateret, så den altid har den bedste ydeevne.

Det er noget, der kan forlænge levetiden på især dit batteri.

Og så giver det også dig et bedre overblik, så du rent praktisk hurtigere kan finde det, du skal bruge.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×