Sådan vælger du den rette sælger af reservedele

Hvordan vælger du den rette leverandør af bildele til dit bil- eller private værksted? Svært er det nu ikke, hvis du står med en nyere bil, at kunne finde reservedele ved en simpel søgning. Men ideelt vil det i stedet være, hvis du frem for at finde en ny forhandler hver gang sætter din lid til den samme. Så hvis en forhandler, du kender, ikke har en del på lager, men kan hente den hjem, så få delen her.

Tjek sælgere af BMW dele på Trustpilot

Hvad kan du ellers kigge efter, når du leder efter fast leverandør af dine BMW dele eller dele til evt. andre bilmærker? Du kan selvfølgelig kigge efter, hvor høj kundetilfredsheden er på Trustpilot, men du kan også kigge på sælgerens leveringssikkerhed. I modsætning til Trustpilot er leveringsikkerhed dog noget, forhandlere selv vælger at fortælle om. Returraten, der skal være lav, kan du også se på.

God service efter købet?

Er der en fejl på den del, du har købt, eller er du i tvivl omkring noget om den, vil en god forhandler stå klar med kyndig rådgivning i kølvandet på købet. Om en forhandler er god til at følge op på deres kunders kommentarer eller klager, vil du også kunne få et indblik i ved at tjekke Trustpilot eller forhandlerens profiler på sociale medier. Hvis forhandleren synker i jorden efter køb, er noget galt.

Find gode reservedelssælgere

At finde de rette bildele kan være lidt af et mareridt, for du vil blive mødt med vidt forskellige udvalg og service-kvaliteter fra forhandler til forhandler. Gør derfor, hvad du kan for at finde alle de gode sælgere inden for reservedele til biler – og hold fast i dem. Hvis en reparation ikke haster, gør det ikke noget, at sælgeren skal bestille den hjem. Det er stadig bedre end at købe hos en dårlig sælger.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *