Sådan sikre du, at dine mails er sikret

  • September 13, 2021
  • by

Der er mange former for sikkerhed og i dagens Danmark, hvor meget af vores dagligdag foregår på telefonen og computeren, har sikkerhedsspørgsmålet aldrig været mere relevant – For at du egentlig klar over, at du bør sikre din mail? Vi er vokse op med, at det er vigtigt at forsikre os selv og vores familie. Vi køber en bil og samtidig en bilforsikring. Vi køber et hus og samtidig en indboforsikring, vi køber en hund og samtidig en hundeforsikring. Ja jeg tænker at du godt forstår min pointe, men tænker du nogensinde over, om du bør sikre din computer og mail endnu bedre?

Sikker e post

Mange af de hjælpeapps som vi bruger til hverdag, er udviklet af staten og dermed så sikre som overhovedet muligt, men ofte er det meget anderledes, når det kommer til vores mail og de e post, som vi sender. Sikker e post betyder, at det du sender, lige meget om det er fortrolige oplysninger eller ej, gerne skulle havne i de rigtige hænder, da du nemt kan få misbrugt dine oplysninger. Sikker e post er relativt nyt, og dermed ikke noget som vi ofte tænker over, men når alt andet bliver svært at hacke, så er mailen et nemt offer. Så gør dig selv en tjeneste og tjek op på din sikkerhedssituation i forhold til sikker e post ved at læse mere om emnet.

Kan man blive for sikker?

Det er måske et lidt provokerende spørgsmål, da mange danskere foretrækker at have både alarm på huset (gerne med videoovervågningen), bilalarmer, mange forsikringer osv. Grunden til, at vi køber alle disse ting er jo fordi, at sikkerhed er uhåndgribelig og samtidig en følelse som varierer fra dig til mig, og en følelse kan ikke altid gøres op i kroner og øre, for hvad er din sikkerhed egentlig værd for dig?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *