Elektriske cykler får dig hurtig rundt

Du ser dem overalt, og det er der en grund til. Elcykler er blevet en del af gadebilledet i alle danske byer, og de gør en stor forskel for mange mennesker i deres hverdag.

Vælg kvalitet

Står du og overvejer at købe en elcykel, så er der selvfølgelig en række basale ting, du skal gøre klart for dig selv. Du skal første og fremmest have styr på dit behov for at bruge elcyklen. Altså skal du på lange ture, hvor du gerne vil have det føles som medvind hele tiden, eller er det blot mindre ture du skal på. Og så skal du overveje om du vil investere i en kvalitetscykel eller gå efter en cykel fra et supermarked.

Findes i mange mærker

Efterhånden laver stort et alle kender cykelproducenter og elcykler. Blandt andet kan du vælge mellem fede elcykler fra Specialized, Gazelle, Kalkhoff, Scott og Cannondale. Alle disse brands kan du få hos Cykelexperten.dk, hvor du i deres MegaStore altid har 120 elcykler til prøvetur og 1200 cykler på lager. Du får seks års garanti og en cykel der er 100 procent samlet. Både når du handler online eller i butikken.

Et grønt alternativ

At vælge en elcykel som transportmiddel er at vælge et alternativ til at vælge en lille bil til bykørsel. Netop i travle og meget trafikkeret områder i byen er de lettere at komme frem med en elcykel end med en bil. Og i øvrigt meget lettere at parkere. Og så er en elcykel en super grøn løsning. Alt du gør miljøet og dermed dig selv en stor tjeneste ved at vælge en elcykel til din daglige transportbehov.

Skru op og ned for motor

En af de smarte ting ved en elcykel er at du hele tiden kan tilpasse den til dit behov. Altså du kan skrue op og ned for hvor meget assistance fra motoren, der skal være på turen. Vil du hurtigt frem uden for meget arbejde, så kan du skrue meget op, men ønsker du derimod motion, så kan du skrue ned for motoren.

Skal vedligeholdes

Når du har valgt din elcykel, så er det selvfølgelig også vigtigt, at den bliver vedligeholdt. Det er nemlig vigtigt at kæden skal smøres, at dæktrykket vil blive tjekket, batteriet skal vedligeholdes og at du minimum en gang om året for serviceret din cykel på et autoriseret værksted. Men det er fra start selvfølgelig også vigtigt, at læse manualen til cyklen ordentlig igennem, og selvfølgelig den.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×