De her 3 ting skal du være opmærksom på, når du skal investere i en printer til erhverv

Der kan være mange forskellige årsager til, hvorfor nogle personer ønsker at få en ny printer til deres virksomhed. Der kan her være tale om alt fra overforbrug af blækpatroner til røde alarmsymboler, langsomme udskrivninger og alt andet imellem.

Print problemer og problemer

Men selvom, at mange virksomheder oplever løbende problemer og gener med deres printere, er det langt fra dem alle, som har gør noget ved dem. Printeren ligger typisk et højt på dagsordenen, når det kommer til optimeringspunkter. 

Men selvom printeren er en af laveste punkter i virksomhedens fødekæde af optimeringspunkter, kan der være betydelige problemer forbundet. Og er du træt af dine nuværende printerløsning, så er der endnu mere grund til at læse med videre.

Skyd skarpt på disse 3

Når det kommer til printere, kan det for de fleste personer være svært at skue, om de har brug for en udskiftning eller ej. I nogle tilfælde at tegnene meget klare såsom jævnlige tekniske fejl og markant langsomme processer og opstart.

Når det så er sagt, er der et par ting, som du bør kigge på, når du skal vælge en printer. For at gøre det lettere for dig, kan de opsummeres på 3 punkter, så du lettere kan gå til makronerne med dit valg af ny erhvervsprinter.

Du bør her tage følgende i overvejelserne:

  1. Forbrug
  2. Funktionalister
  3. Effektiv eller ej

 

  1. Forbruget 

Når du skal vælge pritnerløsninger til erhverv, er det vigtigt, at du undersøger printerens forbrug. Dette gælder både el såvel som blækpatroner, papir og brug af komponenter. De fleste vil starte med at kigge på funktionalitet, men det kan til tider give mening at kigge på forbruget først, da selv de smarteste løsninger hurtigt, kan blive mindre grundet et markant resurseforbrug.

Det giver som regel bedre tal på bundlinjen at vælge en løsning som har effektivt forbrug.

  1. Funktionalitet

Det næste punkt som du bør kigge på er, hvilke funktioner printeren har, og er de relevante i forhold til dine forretningskristiske opgaver. Skal printeren for eksempel have mulighed for at tilgås fjernt ved brug af internet eller kunne udskrive i et særligt format mv.

  1. Effektiv eller ej

Det sidste punkt du bør kigge på er, om printeren er effektiv eller ej. Her menes der ikke som sådan effektivt forbrug, men derimod mere teknisk, hvilket eksempelvis kan oversættes til spørgsmål som; er printeren hurtig?  Starter den hurtigt op? Og andre funktions relaterede spørgsmål.

Et godt eksempel

Et eksempel på en printerløsning som har alle 3 punkter i orden, er den nyeste Epson inkjet printer løsning. Printeren er særligt kendt for dets brug af varmeteknologi og markante forbrugsbesparelser.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×