Danmarks billigste tonere til laserprintere

Har du en laserprinter? Og synes du, at de tilhørende, originale lasertonere er dyre og slipper hurtigt op for tonerpulver?

Vi kan forsikre dig, at du ikke er den eneste, som synes ovenstående!

Hos den anerkendte, danske webshop Pixojet.dk strømmer privat- og erhvervskunder dagligt til primært for at afgive bestillinger på tonere til laserprintere af en helt særlig slags; nemlig den kompatible slags.

Måske er du allerede bekendt med kompatible lasertonere og drager en masse økonomiske fordele af dem?

Måske har du aldrig hørt begrebet kompatible lasertonere før, og har derfor heller aldrig overvejet at anvende disse i din printer?

Hvis sidstnævnte er tilfældet, så gør dig selv (og ikke mindst din pengepung) en tjeneste og læs med herunder, hvor vi vil prøve at gøre dig en smule klogere på, hvad kompatible lasertonere er for en slags.

Kompatible tonere til laserprinter

Fremstillet af tredjepartsproducenter

Kompatible tonere til laserprinter er lasertonere, som bliver fremstillet af tredjepartsproducenter og ikke af printerproducenterne selv; i daglig tale kaldes kompatible tonere derfor også af mange for uoriginale tonere.

Af selvsamme årsag vil de kendte printermærkers logoer ikke fremgå af kompatible lasertoneres kassetter, og andre dele af de kompatible kassetter vil som oftest også afvige i udseende (fx farve mm.). Afvigelserne har dog ingen indvirkning på funktionaliteten samt ’pasformen’.

Billigere end originale lasertonere

En anden ting, som særligt kendetegner kompatible lasertonere, er, at de er billigere end originale lasertonere.

Årsagen hertil er bl.a., at originale lasertonere produceres af printerproducenterne selv, som også har store udgifter forbundet med research og udvikling af nye printere.
Printerne udbydes typisk så billigt som muligt i kampen om at vinde markedsandele på det konkurrenceprægede printermarked, og disse genererer sjældent profit. Lasertonerne tages der til gengæld overpriser for, da disse skal dække de ovenfornævnte udgifter samt skabe overskud.

Kompatible lasertonere, derimod, indkøbes primært af forhandlere, som hverken er printerproducenter eller producenter af forbrugsstoffer til printere; forhandlere af kompatible forbrugsstoffer har derfor ikke de samme udgifter at skulle dække, hvorfor de kan skrue priserne i bund.

Fremragende udskriftskvalitet

Med kompatible lasertonere vil du ydermere opnå en udskriftskvalitet meget lig dén opnået ved brug af original toner, hvis tonerne er fremstillet hos nøje udvalgte tredjepartsproducenter.

XL tonerkapacitet

En ting, som fra et forbrugerperspektiv, er et kæmpe plus ved kompatible lasertonere, er, at udvalgte kompatible lasertonere fås i XL udgaver med ekstra stor printkapacitet, som ikke produceres af printerproducenterne.

Tilgængelighed

Kompatible lasertonere er desuden blevet lettilgængelige, hvorfor du nemt vil kunne finde en forhandler, eksempelvis Pixojet.dk, som vil kunne forsyne dig med nye tonere, når tiden er inde til det.

Billigste tonere til laserprintere garanteres hos Pixojet

Handler du dine kompatible tonere til laserprintere hos onlineforhandleren Pixojet.dk, garanteres du Danmarks billigste lasertonere, eftersom du hos denne webshop tilbydes prisgaranti.

Herudover får du også en række andre fordele ved at afgive en bestilling hos Pixojet; du får en udvidet 5 års reklamationsret, hele 120 dages fuld returret samt dag-til-dag-levering på samtlige kompatible forbrugsstoffer, som fås at købe i shoppen, printerpatroner såvel som lasertonere.

Har du ikke tidligere anvendt kompatible tonere til din laserprinter, så kan du trygt give dem et forsøg
– du har intet at miste, omvendt kan du spare en masse penge på din printers driftsomkostninger.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×