Bliv klar til at pitche din nye teknologi

Er du et af de nye teknologiske genier, der skal bringe fremtidens apps eller styresystemer til verden? Måske har du allerede masser af ideer. Måske er du endda nået så langt, at du er klar til at pitche dine ideer til investorer. Så er det bare vigtigt at huske, at et godt pitch handler om mere end bare at have et godt produkt. For du vil uden tvivl være den, der ved mest om produktet. Derfor er det ikke kun på teknologiske guldkorn, du skal sælge det. Du skal også sørge for at vise investorerne, hvorfor du er troværdig. Og det handler om meget mere end blot viden. Læs med her og bliv klar til at pitche.

Tænk på dit udseende

Selvom det kan virke overfladisk, så betyder dit udseende meget, når du skal sælge noget. Det er vigtigt, at du udstråler noget særligt.

Du skal eksempelvis vælge et godt outfit, og så skal du sørge for, at det er pænt, rent og uden rynker. Se de bedste tøjdampere her, hvis du vil gøre det nemt for dig selv at holde rynkerne i tøjet på afstand.

Derudover er det måske også nu, du skal gå til frisøren og trimme skægget, hvis du har sådan et. Så fremstår du nemlig skarpere, og det vil give investorerne mere tryghed ved at støtte dit projekt.

Tilpas dit pitch til modtagerne

Det er ikke sikkert, at dine mulige investorer har så stor forstand på, hvad du forsøger at sælge dem, som du har. Derfor er det vigtigt, at du har dem og deres udgangspunkt for øje, når du laver dit pitch.

Det vil ikke altid give bedst mening at fokusere på de teknologiske detaljer, hvis de ikke forstår det. I stedet kan du fokusere på, hvilken forskel dit produkt vil gøre for forbrugernes liv og hverdag.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *