Væg til væg-tæpper er godt for medarbejderne og pengepungen

  • September 15, 2021
  • by

Skal du i gang med et nyt projekt, hvor der skal findes god gulvbelægning, eller overvejer du blot at udskifte gulvbeklædningen i et allerede-eksisterende projekt, så burde du overveje at bruge væg til væg-tæpper.

Det er der mange gode grunde til, men nogle af de vigtigste er, at det både er godt for dine medarbejdere og din pengepung. Det må i alle henseender betragtes som en win/win situation for alle parter, men hvordan hænger det helt præcis sammen? Det får du en forklaring på herunder.

Godt for arbejdsmiljøet

Det er vigtigt at passe på sine medarbejdere. De er måske ikke, produkterne der skal sælges, men det er dem, der får hjulet til at køre rundt.

En af de bedste måder at passe på sine medarbejdere er ved at skabe et godt indeklima. Hos mange virksomheder – både store og små – kan der være mange forstyrrende lyde, og hvis disse bliver konstante og for høje, så kan det nemt føre til migræne og andre trælse følgesygdomme.

Med væg til væg-tæpper lægger man dog bogstaveligt talt en dæmper på dette. De er nemlig akustikdæmpende og støjabsorberende, hvor de dæmper lyden fra fodtrin, telefoner eller hvad der ellers kan skabe larm i din virksomhed.

Derudover binder væg til væg-tæpper også støvpartiklerne, så disse primært sidder i tæppet i stedet for at florere rundt omkring lokalet – og det er en fordel for alle dine medarbejdere.

Nemt at montere og vedligeholde

Men hvad var det nu lige med, at de også var gode for pengepungen? Det er fuldt forståeligt, at virksomhedsejere også tænker på, hvad der er godt for pengepungen – og her er væg til væg-tæpper også et rigtig godt valg.

Væg til væg-tæpper er nemlig relativt billige at fremstille og montere, og de er egnet til de fleste gulve.

Samtidig er de utrolig slidstærke og har en lang levetid, hvilket betyder, at din udgift kan smides ud over flere år, så du ikke skal udskifte dit tæppe efter få år.

Dine løbende vedligeholdelsesomkostninger kommer også til at blive lave, da en omgang støvsugning oftest er nok til at rengøre dem.

Sidst men ikke mindst vil væg til væg-tæppernes effekt på arbejdsmiljøet også gøre, at du forhåbentlig ikke oplever lige så mange sygedage hos dine medarbejdere.

Derfor er det bare med at slå til med et væg til væg-tæppe. Det bliver dine medarbejdere glade for. Og det bliver du og din pengepung glade for.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *