Togtur? Det kan du bruge tiden på

Har du en kort eller lang tur foran dig på skinnerne, og søger du efter tips til, hvad du kan lave på turen? Så er du landet det rigtige sted. Her kan du nemlig få tips til aktiviteter, du kan give dig i kast med på togsædet.

Underhold dig selv

Tag høretelefoner med, og sæt musikken eller en lydbog i ørerne, enten mens du spiller mobilspil, læser om de nyeste skønhedstrends, scroller igennem sociale medier eller bare slapper af, mens verden suser forbi vinduet.

Hvis du er typen, der finder det hyggeligt med at spille online spil, så kan det være du vil kaste dig over et spil som Legacy of Dead spillemaskine, som man kan spille fra mobilen. Med online spil, hvor penge er involveret, er det vigtigt, at du læser regler og vilkår igennem på forhånd, så du ved, hvad du går ind til – og at du tænker grundigt over det, før du vælger at spille.

Vær produktiv

Tag dit strikketøj eller hækleprojekt med dig på turen. Det kan være en god måde at udfylde tiden på, samtidig med at du er produktiv og måske kan færdiggøre din sweater. Eller måske vil du tegne et billede på din blok af det, du ser på rejsen.

Bliv klogere på verden

Du kan bruge tiden på at læse forskellige artikler om alt fra verdenssituationen til politik og mere lokale sager. Det kan f.eks. være online indhold på netaviser, eller du kan søge bredt på søgemaskiner, hvis der er noget bestemt, du gerne vil vide mere om. Måske er du mere til de fysiske aviser, som du kan købe rundt omkring.

Det kan også være, du hellere vil dykke ned i en dokumentar eller finde videoer, hvor du får viden om konkrete emner. Du kan nemt finde det online og streame på din online device.

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×