Tips til at forbedre skolegården

Hvis du står for at forbedre en skolegård, er der heldigvis mange forskellige ting, som du kan gøre. Man kan nemlig nemt sørge for, at skolegården kan blive sjovere at opholde sig i for børnene. Her kan du således læse et par tips til dette.

Få fikset asfalten

Asfalt spiller en stor rolle for mange skolegårde. Derfor er det smart at få fikset asfalten, hvis der er nogle problemer med den. Hertil kan du finde ud af, hvad asfalt pris er, så du ved, hvor meget det kommer til at fylde i budgettet.

Det kan nemlig også være usikkert for børnene, hvis der er mange huller og ujævnheder i asfalten. Der kan måske forekomme mange fald, når der spurtes afsted, mens der leges kongeløber i gården.

Der skal også være en god, flad overflade i skolegården, hvis man skal spille fodbold med vennerne.

Køb gode legeredskaber

Du kan også forbedre skolegården ved at købe nogle gode legeredskaber. Det er nemlig noget, som børnene helt klart kan være glade for at bruge i frikvartererne. Du bør dog købe nogle forskellige legeredskaber til skolegården, så alle børnene kan være med. Herunder får du således et par gode ideer til legeredskaber, som du kan købe.

  • Sjippetov:

Man kan bruge meget tid med et sjippetov. Det kan tages i brug af rigtig mange børn på samme tid, eller det kan benyttes af børn, der bare vil sjippe alene.

  • Hinkesten:

Du kan også købe hinkesten, så børnene kan hinke løs på hinkeruderne.

  • Kridt:

Der bør altid være plads til kreativitet på en skolegård. Derfor kan du købe en masse kridt, som børnene kan bruge til at tegne løs på asfalten.

Få kunstigt græs

Hvis du gerne vil dekorere skolegården lidt mere, så kan du få noget kunstigt græs i skolegården. Det kan være under og omkring nogle legeredskaber, så børnene kan falde på noget blødt.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *