Smarte hæve sænkeborde til hjemmekontoret

Hjemmekontoret bliver benyttet i høj grad hos danskere i hele landet. Særligt i disse tider, er hjemmearbejdspladsen et populært valg når arbejdet skal udføres og jobbet skal gøres. På hjemmekontoret er der flere vigtige elementer, der sikrer at du føler dig godt tilpas og kan fokuserer på arbejdet i flere timer ad gangen. Men særligt ét møbel er populært når arbejdspladsen i hjemmet skal indrettes. Hæve sænkebordet er måske det vigtigste element på arbejdspladsen og skal naturligvis også være en del af indretningen i dit hjem. Mange tænker sikkert at et hæve sænkebord er et forholdsvist kedeligt møbel, der hverken ser godt ud, eller har nogen særlig smarte funktioner man kan drage fordel af.

Heldigvis er virkeligheden en helt anden. Hæve sænkebordet er i dag et smart møbel der kan fås i næsten utallige farver og designs til at matche enhver indretningen, og som desuden er udstyret med et væld af forskellige funktioner der kan gøre hverdagen nemmere på hjemmekontoret.

Et godt eksempel er de danske hæve sænkeborde fra danske producenter. Her er man garanteret høj kvalitet og en enorm mængde varianter at vælge fra, så du er sikret lige præcis det møbel der matcher dine behov. Når du idag skal købe et hæve sænkebord, er det en god idé at starte online. Her har du mulighed for, først og fremmest, at vælge mellem masser af forskellige modeller. Her kan du f.eks. overveje hvilken slags bordplade og form der bedst matcher dine behov og dit hjemmekontor. Overvej f.eks. om det giver mening at vælge en klassisk rektangulær bordplade, eller én med centerbue, eller en helt anden form. Derudover skal du overveje hvilken størrelse der passer til dit hjem.

Bordpladen kan, ligesom bordets understel, vælges i masser af forskellige farver og materialer. På denne måde kan du altså helt selv personliggøre dit produkt, så det matcher lige netop dine behov og indretningen i dit hjem.

En anden fed detalje ved nutidens hæve sænkeborde, er de mange smarte funktioner og teknologier der hører til. Et godt eksempel er den bæredygtige produktion, der sikrer at næsten alle bordplader er 100% genbrug, og ligeledes kan genbruges på ny, når bordet en dag ikke længere skal bruges.

En anden smart funktion er udviklingen i selve hæve sænke funktionen. Normalt gøres dette med en klassisk ‘op’ og ‘ned’ knap på undersiden af bordet. Men i dag kan betjeningspanelet fås med en masse smarte funktioner, hvoraf den mest populære er muligheden for forudindstille forskellige positioner. På denne måde kan bordet altså lynhurtigt indstilles til lige netop den højde du har valgt. Særligt hvis flere forskellige personer benytter bordet, kan dette være en stor hjælp. På de fleste nye modeller kan man vælge at indstille fire forskellige positioner. Med et tryk på én knap justerer bordet sig selv til den valgte indstilling, så du ikke skal bekymre dig om hvorvidt bordet er dér hvor det bedst passer dig og din krop.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *