Slip for dyre værkstedsregninger ved at lease din næste bil

  • August 31, 2021
  • by

Har din gamle bil været på værksted igen? Så ved du hvor ærgerligt det kan være at skulle bruge mange penge på at få din bil repareret.

Måske har du endelig fået nok af, at din bil går i stykker og skal på værksted endnu engang, eller også er den så medtaget, så den ikke kan klare at blive synet næste gang. Hvad gør man så? Der er flere muligheder. Du kan selvfølgelig vælge at købe en ny bil – enten brugt eller fabriksny – eller du kan vælge at lease.

Fordele ved leasing fremfor at købe en bil

Der er mange fordele ved leasing, og det gælder både privatleasing og leasing via dit firma.

Når du leaser en bil fremfor at købe den, så er en af de største fordele, at du får en fastlagt udgift til din bil hver måned, og det kan være ekstra rart, hvis du gerne vil have et pålideligt budget. De fleste er nok vant til at sætte penge til side til uforudsete udgifter, men at have en bil kan nemt blive dyrere, end det du har budgetteret med.

Når du leaser en bil, får du en god bil til en fast lav pris om måneden, og du behøver ikke bekymre dig om værkstedsregninger. Du skal nemlig kun bekymre dig om værkstedsregninger, hvis det direkte er dig, der har ødelagt bilen.

Hvis du f.eks. påkører en anden bil eller en kantsten og får buler i bilen, så er det kun rimeligt, at det er dig, der betaler. Men udgifter til almindelige værkstedsregninger, hvis noget på bilen går i stykker, er ikke noget, du skal bekymre dig om.

Leasingfirmaerne på det danske marked tilbyder varierende vilkår og leasingperioder, så du kan med fordel vælge det firma, hvor du f.eks. får de bedste vilkår eller den leasingperiode, der passer dig bedst.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *