Overvejer du en tatovering? Stil dig selv disse spørgsmål

Har du overvejet en tatovering? Selvom forældre sjældent er glade for dem, har tatoveringer slået sig fast som et af de mest udbredte redskaber, folk bruger til at strikke en stil sammen med eller sende budskab om, hvem de er som mennesker. Tatoveringer kan bruges sammen med piercinger for at vise hårdhed, eller de kan stå alene som kropsudsmykning med eller uden en historie bag sig.

Hør om tatoveringsmuligheder hos Beauty and the Beast Tattoo

Alt, hvad der kan afbildes i 2D, kan i princippet være en tatovering. Og du kan få en tatovering over det meste af kroppen. Dog er det forbudt at få såkaldte ikke-kosmetiske tatoveringer i dit ansigt, og at tatovere på hals eller hænder vil altid være et juridisk no-go. I øvrigt kan det frarådes at få din første tatovering omkring håndleddet, da det kan være meget smertefuldt. Ellers lader alt sig gøre.

Vil du kende dine muligheder og processen, kan du fx høre dig ad hos Beauty and the Beast Tattoo.

Teksttatovering eller ej?

Hvad skal du så vælge inden for tatoveringer? Skal du fx vælge en figur eller tekst? Diskussionen om tekst vs. figur har verseret længe. Kritikere af teksttatoveringer spørger, om du ville gå på museum for at se tekst i en billedramme. Fortalere siger, at ligesom det skrevne ord kan have æstetisk værdi, så kan teksttatoveringer også. Men vælger du tekst, så sørg for, at passagen betyder noget for dig.

Vælg tatovering af figur, hvis du bare vil pryde kroppen

Vælger du figurer, stiller folk ikke de samme forventninger som ved teksttatoveringer til, at motivet betydet noget særligt for dig. Denne løsning kan du derfor vælge, hvis du nu bare vil have noget flot på din krop. Du behøver ikke stå alene om at finde et motiv, da tatovører kan brainstorme med dig.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *