Leasing eller køb af bil?

Skal du have en ny bil, men ikke helt ved om du skal købe bilen eller lease den. Her er det vigtigt at du tænker over hvad dine behov er til en bil. Elsker du at kører rundt i en ny bil, og ikke har lyst til at have den samme bil i mange år ad gangen, kan leasing være en god ide. På den måde kan du, få en ny bil hvert år, hvis det er det du ønsker. Hvis du derimod godt kan lide tanken om at have din helt egen bil, som du ved du ikke skal levere tilbage, er det nok en god ide at købe din egen bil.

Hvorfor du skal vælge at lease din bil

Det at købe en ny bil, er der ikke ret mange ben i. Her går du bare ned til forhandleren og aftaler en pris på bilen. Når du køber en bil, betaler du hele registreringsafgiften med det samme, til forhandleren. Det er lidt noget andet når du skal lease en bil. Hvis du vælger flexleasing betaler du ikke hele registreringsafgiften på en gang. Når man leaser en bil, leaser man den typisk kun i en periode, og derfor skal du jo ikke betale hele bilens registreringsafgift. Registreringsafgiften betales månedligt, og dette vil kun være en lille procentdel af afgiften der skal betales. Jo længere du leaser en bil, jo lavere vil afgiften være pr. måned.

Det at lease en bil, er altså rigtig smart hvis du gerne vil skifte lidt mellem bilerne, og gerne vil prøve, at kører rundt i en ny bil lidt oftere.

Når du leaser en bil, kan du vælge lige den bil du vil have. Her skal du tænke over hvad dine behov til en bil er. Vil du have en bybil, en elbil eller en stor bil med plads til hele familien?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *