Internationalt interesseret? Prøv et efterskoleophold!

  • June 03, 2020
  • by

Hvis du brænder for at arbejde i verdens brændepunkter og gøre en forskel, eller hvis du elsker sprog eller marketing, kan et efterskoleophold med internationalt fokus være lige noget for dig.

Efterskole med international profil

Det er bestemt ikke umuligt at forberede sig på at arbejde i udlandet, når man bor i Danmark – faktisk forholder det sig lige omvendt. Ved at investere i et efterskoleophold på en efterskole med international profil, får du de bedste vilkår for at begive dig sikkert ud i verden.

Odsherreds Efterskole er en Efterskole på Sjælland med fokus på internationalitet. Efterskolen har 14 søsterskoler, der er fordelt ud over hele 4 kontinenter. Som elev åbner det op for muligheden for, at du kan bo og gå i skole i udenlandske eliteskoler efter dit valg. Det er i dén grad med til at skabe muligheder, idet du som elev får du mulighed for at gå i skole og bo i udlandet – i trygge rammer.

Derfor skal du vælge en international retning

Sprog, marketing og nødhjælp er blot eksempler på de udfordringer og arbejdsopgaver, verden tilbyder. I takt med de seneste år er sprog, penge og kultur frit flydende mellem landegrænser. Derfor er det enormt vigtigt at uddanne mennesker indenfor netop de felter, så Danmark kan bevæge sig i en mere international retning – nemlig den retning, hvor samarbejde fungerer bedst.

Det er naturligvis ikke kun for helhedens skyld, men også som person kan du udvikle dig enormt meget ved at prøve noget, du ikke gør til hverdag. Det giver nemlig en unik mulighed for at skabe effektivt og omsorgsfuldt arbejde, der øger din selvtillid, dit selvværd og dine kompetencer.

En efterskole giver dig samtidig bedre kommunikation, venner for livet og en masse gode oplevelser, man aldrig glemmer – det er nemlig de ting, de fleste kan tage med hjem fra deres efterskoleophold.

Comments Off