Hvordan kan du få mere energi? Prøv kosttilskud

Du kan få mere energi i hverdagene ved at indtage masser af koffein og sukker. Men der er sundere måder at få mere overskud på end at bælle kaffe med karamelliseret bundfald. Du kunne fx begynde at tage de rette kosttilskud – som et supplement til det, at du begynder på en mere sund kost, især hvad din morgenmad og mellemmåltider angår. Hvilke slags kosttilskud kan så give dig mere energi?

Få lidt ekstra energi som kosttilskud

Leder du efter kosttilskud energi, kan du fx finde nogle med L-carnitin og dolomitkalk. L-carnitin har vist sig at have en effekt hos nogle, hvad angår at virke positivt på fysisk og mental træthed. I øvrigt typer det på, at L-carnitin kan reducere trætheden oplevet efter træning. Hvad dolomitkalk gælder, indeholder det magnesium, der også indvirker på træthed og bidrager til en normal muskelfunktion.

Vitamin C tjener flere formål i kroppen, bl.a. energigivende

Som noget andet kan du også indtage kosttilskud, der er rige på vitamin C. Vitamin C bliver brugt til en masse i kroppen, bl.a. at mindske træthed, sikre normalt energistofskifte, forøge jernoptagelsen og at holde immunsystemet ved lige. Hvis du generelt oplever, kroppen ikke præsterer det bedste, den kunne, vil det være smart at tage ekstra C-vitamin – ved siden af en kost, der er rig på samme.

Kosttilskud til hjernen kan også anbefales

Generelt er det godt at finde kosttilskud, der gavner hjernen og nervesystemet, hvis målet er at sikre dig mere overskud og energi. Hvis hjernen ikke kører optimalt, så får det også en betydning for, hvor meget energi du har til ting, der ikke i udgangspunktet kræver stor tankevirksomhed. Ofte vil tilskud, der gavner hjerne eller nerver, kunne findes i samme produktudvalg som energigivende kosttilskud.

Prøv at tjekke udvalg i kosttilskud online – men husk også at spise sundt, for kosten er vigtigst.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *