De bedste briller mod blåt lys

Blåt lys fra solen er naturligt, og din krop bruger det til at regulere bl.a. søvnrytme og produktionen af melatonin, samt en række andre stoffer. Men blåt lys bliver også kunstigt produceret, bl.a. af din telefon og din pc-skærm, og hvor solen er naturligt reguleret, i og med at den går ned om aftenen, så kan du sidde foran din skærm på alle tider af døgnet.

Nogle bliver mere forstyrret af blå lys end andre, og her kan blue light briller gøre en verden til forskel. Men hvordan finder du de bedste? Læs med her eller hop direkte til at se udvalget af briller mod blåt lys.

Vælg et par briller du bruger

Et par gode blue light briller skal selvfølgelig virke, men der er dog stor forskel på kvaliteten af glasset i brillerne, så derfor er det selvfølgelig vigtigt at du er opmærksom på at købe et par blue light briller med godt kvalitetsglas og filter i.

Derudover er ting som stil og design jo helt op til dig, men kort sagt kan man sige at de bedste blue light briller, selvfølgelig er dem du bruger, og ikke dem der bare får lov at ligge i skuffen, fordi du syntes de er grimme, eller irriterende at have på.

Blue light briller i høj kvalitet

Vil du være sikker på at kunne finde et par briller i god kvalitet der virker efter hensigten så bloker det blå lys med blue light briller fra Beskyt Dit Syn.

Du kan finde blue light briller i stort set alle designs, og selv om du ikke bruger briller til hverdag, kan du have stor gavn af et par blue light briller. Bruger du ofte skærm om aftenen, eller har du børn der gamer, så kan et par blue light briller give en bedre søvn.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×