Bliv hår fri næsten smertefrit

Er du også træt af at stå i badet og fjerne hår med en skraber der er har set bedre dage?

Du kender det sikkert. Der er nemmere og nyere løsninger på markedet, men du holder dig til det du kender. I den forbindelse er det en stor anbefaling at prøve noget nyt og bedre.

Det gør ikke kun din badeoplevelse nemmere og bedre, men du bliver også fri for bøvlet med en halvgammel skraber der trænger til udskiftning, barberskum der ikke gør den store forskel og de forbandede røde knopper der kan forekomme bagefter.

Find ud af hvordan du kan få glat hud med IPL hårfjerning.

IPL hårfjerning med laser

Det kan lyde voldsomt, men det er det slet ikke.

IPL er en forkortelse for Intense Pulsed Light, som indikerer at der bliver brugt intenst lys til at absorbere ujævnheder i huden. I dette tilfælde vil det være hår der er fokuspunktet, men det er også muligt at bruge IPL til at udjævne ens hudtone, hvis man har problemer med pigmentforandringer. Herudover kan IPL også være en fordel for dig som døjer med hudsygdommen Rosacea, hvor lysbehandlingen går ind og reducerer rødmen og de eventuelle blodkarsprængninger.

IPL hårfjerning giver dig en næsten smertefri oplevelse når du skal have fjernet hår. Det skyldes at der bliver brugt laser (lys), som er en behandlingsmetode der skåner din hud samtidig med, at du kan læne dig tilbage og vente på et resultat der vil gøre din hverdag nemmere. Under behandlingen ville du kunne fornemme en lille prikken, som kommer fra varmen i laseren.

Du kan altså, ligegyldigt køn, blive behandlet med IPL, hvortil du også har mulighed for at vælge hvor på kroppen du vil behandles. Det er anbefalet, at man får 6-10 behandlinger på samme område, før det er en permanent løsning. Du skal altså have i mente, at det er en længere proces at få fjernet hår permanent.

Vælg IPL behandling hvis du vil være permanent fri for hår.

Vælg klinik

En skønhedsklinik skal være et sted for velvære og afslapning. Et sted hvor du føler dig forkælet og et sted du kommer når du skal gøre noget for dig selv.

Det er derfor vigtigt at du i første omgang vælger en klinik der kan stå inde for deres behandlinger, som udstråler professionalisme og som har miljøer der giver dig tryghed. Du skal føle dig tryg der hvor du skal have lavet din IPL behandling, og derfor er det yderst vigtigt at være kritisk overfor de mennesker der skal behandle dig.

Vælg en klinik hvor der er mulighed for at booke en forundersøgelse og giv dig god tid til at stille spørgsmål til behandlingen og processerne deri. Det kan give dig en tryghed i valg af klinik, at du har været der før, har snakket med behandlerne og kender procedurerne.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *