4 Grunde til at ergonomiske kontorstole vil forbedre dine rygsmerter

Er I på udkig efter nye kontorstole til jeres virksomhed? Kontorstole betyder rigtig meget i arbejdsdagen. En ergonomisk og behagelig kontorstol giver dig mulighed for at fokusere på dit arbejde i længere perioder, og rygsmerter begynder at blive bedre.

Ergonomiske kontorstole er designet til at man kan sidde behageligt i lange perioder mens man arbejder. De er mere justerbare end almindelige kontorstole og giver mulighed for at tilpasse dem til din krop og siddestilling. Ergonomisk kontorstol kan forbedre din produktivitet og øge din arbejdsglæde samtidig med at det vil mindske risiko for rygskader.

Her får du fire grunde til, at ergonomiske stole vil reducere dine rygsmerter.

  1. Almindelige kontorstole er ikke designet til at understøtte din naturlige kropsform. Ergonomiske kontorstole er derimod designet til at understøtte din naturlige kropsform og reducere stressende stillinger på din krop. Ryggene på stolen er typisk i fuld længde, der strækker sig fra dine skuldre til sædet. Der er et afsnit i den nederste del af ryggen, der buer lidt fremad for at matche den naturlige kurve i din lændehvirvel. Dette omtales ofte som en lændestøtte, da det hjælper med at beskytte lændehvirvelsøjlen.

  2. Korrekt hofte- og bækkenjustering. Du kan få lændesmerter mens du sidder for din kontorstole har den forkerte justering af hofter og bækken. Korrekt justering og placeret hofte og bækken vil reducere forkert belastning og dermed reducere risiko for skader og smerter.

  3. Undgå at sidde bøjet og med fremadrettet hovedstilling. Når du sidder med bagerste bækkenhældning, bøjes din lændehvirvel, og dine skuldre ruller fremad og skaber en nedslidt stilling. I denne position glider dine skulderblade væk fra thorax rygsøjlen, og dit hoved bevæger sig i en foroverbøjet position. Når du kigger op for at se computerskærmen, bevæger din nakke sig og presser fremadrettede hovedstilling yderligere. Dette kan føre til muskelskader, smerter og hovedpine, hvis du fortsætter med at arbejde i denne stilling.

  4. Bedre komfort. Ergonomiske kontorstole er designet med materialer af højere kvalitet end billige kontorstole. Hynderne og rygpuderne er tykkere og formede for at forbedre siddestillingen. Nogle ergonomiske stole har ekstra lændestøtte indbygget i designet. Hvis du har kortere ben, kan du sænke stolen og skubbe ryglænet fremad for at forkorte sædedybden. Armlænene kan hæves og sænkes for at give bedre støtte til dine albuer, hvis du har en lang kropsform. Nøglen til komfort er evnen til at justere næsten alle komponenter i stolene, så de passer til en række forskellige kropstyper og størrelser.

Se et stort udvalg af ergonomiske kontorstole til Danmarks bedste priser her

Rigtig god fornøjelse

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *