Sådan kommer du igennem konfirmationsplanlægningen i en travl hverdag

  • September 06, 2020
  • by

Har du børn, der er nået en alder, hvor de snart skal konfirmeres? Det kan i forvejen være udfordrende at få en travl hverdag til at hænge sammen med både familieliv, karriere, fritidsinteresserer m.m., så at planlægge sådan en stor fest, kan godt komme til at virke uoverskueligt.

Men med nogle få tips kan du komme forholdsvis simpelt igennem planlægningen af dit barns konfirmation.

Begynd planlægningen i god tid

Selvom det kan være svært at komme i gang, er det altid en god idé at begynde planlægningen i god tid. Det er ofte lidt mere omfattende at planlægge en konfirmation, end du lige tror, men hvis du begynder i god tid og tager alting hen ad vejen, kommer det til at føles langt mere overskueligt. Det bliver først rigtig stressende, hvis du kommer lidt for sent i gang.

Vælg nogle smarte og nemme løsninger

Når du planlægger en konfirmation, står du overfor en hel masse valg, der skal træffes. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, skal du nogle gange gå efter de smarte og nemme løsninger. Det er eksempelvis ikke nødvendigt at sidde og lave 50 invitationer i hånden. Du kan i stedet få lavet en konfirmation indbydelse på nettet. Du behøver heller ikke selv stå for at lave pynt. I stedet kan du købe det færdigt og nøjes med at hænge det op. Det er den slags smarte løsninger, der gør, at du nemmere kommer igennem planlægningen.

Sænk dine forventninger til dig selv

En konfirmation er en stor dag for dit barn, og du vil garanteret gerne holde den allerbedste fest. Men hvis du skal komme igennem planlægningen sideløbende med en travl hverdag, er du nødt til at sænke dine forventninger til dig selv. Det hele kan ikke blive perfekt, men det skal nok blive en perfekt dag alligevel.

Comments Off