Byg dit eget haveskur og få mere opbevaringsplads

  • April 04, 2021
  • by

Du kender garanteret til, at haveredskaber, havelegetøj, værktøj o.lign. ligger alle vegne og flyder. Det er svært at holde system og orden i den slags ting, hvis ikke du har et godt sted at opbevare dem. Hvis du savner et godt opbevaringssted, kan du f.eks. bygge dit eget haveskur.

Find ud af hvor stort dit skur skal være

Et haveskur kan bruges til mange forskellige ting. Når du skal beslutte, hvor stort dit skur skal være, skal du overveje, hvilke ting du vil opbevare i det. Vil du have et stort skur, som har plads til både brænde, cykler, grill m.m., eller vil du have et mindre skur, der blot har plads til de mest nødvendige haveredskaber og et par krukker? Det gode ved selv at bygge et haveskur er, at du kan lave det, så det passer lige præcis til dine ting.

Led efter de nødvendige materialer og værktøj

Når først du har gjort dig nogle tanker om, hvordan dit skur skal se ud, og hvor stort det skal være, kan du begynde at finde alle de nødvendige materialer og værktøjer. Det er langt sjovere at bygge et skur, når du har noget ordentligt værktøj. Værktøj, høreværn, støvmasker o.lign. finder du f.eks. her.

Når du leder efter materialer, er det altid en fordel at sammenligne alternativer fra forskellige forhandlere, før du køber noget. På den måde finder du de bedste materialer til de bedste priser.

Giv dit skur den sidste finish

Når du har bygget dit skur, kan du gå i gang med at give det den sidste finish. F.eks. kan du slibe og male dit skur, så det pynter i din have. Du kan også plante nogle blomster omkring dit skur eller på anden måde sørge for, at det kommer til at se gennemført og hyggeligt ud.

Comments Off