Turen går til Fyn – det skal du opleve

  • June 18, 2020
  • by

Der er rigtig mange grunde til, at du bør pakke bilen og køre en tur til Fyn med familien. Fyn er den tredjestørste ø i Danmark, men øen gemmer på rigtig mange spændende og anderledes oplevelser for hele familien. Det er dog ikke altid lige nemt at overskue de mange muligheder. Derfor får du herunder et par idéer til, hvad du kan opleve, når du er på Fyn med familien.

Se listen her

  • Den første seværdighed som du kan opleve på din tur til Fyn, kommer nok ikke som nogen overraskelse. De fleste kender nemlig til historien om H.C. Andersen, og det er netop på Fyn, mere præcist Odense, at du kan opleve den folkekære forfatters hus. Det er en oplevelse, som både store og små vil elske, og som helt sikkert vil vække en masse gode minder og starte interessante og lærerige samtaler.

  • Egeskov slot kommer man heller ikke udenom, når man snakker om Fyn og spændende seværdigheder. Det er en fantastisk oplevelse at besøge dette gamle slot, og der vil altid være mange sjove aktiviteter på stedet, som I kan deltage i.

  • De fleste børn og voksne elsker at kigge på dyr, spise gode madpakker og hygge sig, så hvorfor ikke tage en tur i Odense Zoo? Her kan du komme helt tæt på mange forskellige dyr, som man ikke lige ser til hverdag i Danmark.

  • Hvis I gerne vil have en lidt anderledes og måske grænseoverskridende oplevelse på jeres tur til Fyn, kan I komme på Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro. Her bliver du spændt godt fast, hvorefter du går i to timer over broen, imens en guide fortæller om konstruktionerne, naturen, området og historien.

  • Der er også oplevelser på hele Familien på Danmarks Jernbanemuseum på Fyn, hvor I kan få lov til at opleve den danske jenbanes historie helt tæt på.

Comments Off

You may also Like

Rejs i højtiderne

Rejs i højtiderne

April 06, 2022
Forskellige rejser former

Forskellige rejser former

April 06, 2022