Tag på ski i Tjekkiet og udforsk helt nye skidestinationer

  • February 25, 2020
  • by

Drømmer du om at tage på en billig skiferie i den nærmeste fremtid? Så bør du overveje at tage på ski i Tjekkiet. Tjekkiet er måske ikke det første land, der popper op i hovedet, når du hører ordet ski, men de tilbyder faktisk utallige skiområder og Tjekkiet er altså derfor en fremragende skidestination. Du er dog ikke alene om ikke at tænke på Tjekkiet som et land, hvor man står meget på ski, og af netop denne grund ligger prisniveauet under det, som mange af de mest populære lande som eksempelvis Norge, Tyskland og Østrig tilbyder. Vælger du desuden at tage på ski i Tjekkiet, vil der være en lang række uudforskede områder, som du kan gå på opdagelse i og Tjekkiet er ligeledes et land, der kan tilbyde noget til enhver smag. Så udvid endelig din horisont og tag på ski i Tjekkiet!

Et hav af forskellige skiområder i Tjekkiet

En af de mest populære skidestinationer i Tjekkiet er Spindleruv Mlyn. Området ligger omkring Krkonoše National Park i Krkonoše-bjergene, hvor der således er et stort, smukt naturområde, som du kan gå på opdagelse i. Tager du på ski i Tjekkiet i netop dette område, får du to store områder at boltre dig på. Hele liftsystemet er desuden for nyligt blevet moderniseret, hvorfor forholdene altså er gode for både familier med små børn samt par og venner på tur. Området tilbyder samlet set over 25 km. pister til alpinski samt snowboarding samtidig med, at det tilbyder hele 90 km. langrendsruter.

Er det dog ikke her, du ønsker at tage på ski i Tjekkiet, kan du også vælge at tage længere syd på. Sydøst for Spindleruv Mlyn finder du nemlig Černá Hora, som stadig ligger i forbindelse med nationalparken. Dette skiområde byder på 30 km. pister og mere end 60 km. langrendsspor. Vælger i desuden at tage på ski i Tjekkiet i dette område, vil i ikke have langt til den hyggelige by Pec pod Sněžkou, som blandt andet er kendt for hygge og afterski.

I det naturskønne område omkring Karlovy Vary og Kryštofovy Hamry finder du også adskillige fine skiområder. Disse ligger ind mod Erzgebirge samt en tyske grænse, og ønsker du at stå på ski i Tjekkiet, vil disse områder kunne tilbyde dig en af de absolut korteste køreture.

Comments Off

You may also Like

Rejs i højtiderne

Rejs i højtiderne

April 06, 2022
Forskellige rejser former

Forskellige rejser former

April 06, 2022
×