Tag på køreferie i efterårsferien, og oplev naturen

  • December 01, 2020
  • by

I sommerferien blev de fleste af os hjemme, hvorfor vi har lidt til gode, nu hvor efterårsferien nærmer sig. Hvis man følger sundhedsmyndighedernes råd og har styr på Sundhedsministeriets opfordringer, så er der ikke noget i vejen for at rejse ud. Det handler blot om, at I har respekt for destinationens interne regler i forhold til coronavirus.

For ikke at sidde for tæt er det muligt at leje en minibus til jeres køreferie, hvilket kan være meget anbefalelsesværdigt – ikke kun på grund af Covid-19, men også grundet komforten. Der vil være en større komfort i en minibus frem for en almindelig personbil. Derudover har I mulighed for at invitere lidt flere med på rejsen, hvis nu de ældste børn skal have en ven eller kæreste med på ferie.

Transport: Hvordan kommer I derhen?

Selvom mange lande stadig er ramt af Covid-19, er mange grænser åbne igen – også for feriegæster. Men hvordan kommer I bedst derhen? Alt efter hvor I skal hen, er der forskellige muligheder. Man kan jo altid flyve, men blandt andet på grund af corona vi vil anbefale en køreferie her til efteråret.

Køreferie er at foretrække både økonomisk og med tanke på Covid-19. Leje af minibus kan være en fordel, så I har mere plads at gøre godt med, og samtidig har I mulighed for at rejse flere sammen.

Hvor kan I rejse hen?

Når I rejser om efteråret, er det vigtigt at vide, hvilke lande der tager sig godt ud, når det kommer til en lidt koldere årstid. Dog har efteråret jo en helt speciel charme, hvilket også betyder, at mange lande er smukke i løbet af denne årstid. Temperaturen er værd at lægge mærke til, da den i nogle lande sagtens kan være meget ligesom den danske.

Går du derfor efter et varmt land, skal du på en længere tur ned til Sydeuropa – som eksempelvis Italien og Frankrig. I begge lande er det muligt at finde nogle gode temperaturer i efteråret. Er du derimod ligeglad med temperaturen, kan du overveje, om du skal køre mod øst.

I mange østeuropæiske lande finder du nemlig også en smuk natur, som helt sikkert er værd at opleve i efteråret. Derudover er mange østeuropæiske lande også meget billigere, og derfor er der mange oplagte destinationer østpå, hvis du gerne vil holde en billig ferie. Det kan eksempelvis være Tjekkiet, Rumænien eller Ukraine, der alle har gode muligheder for at holde en fed ferie til et budget, som alle kan være med på.

Hvor skal I bo?

Når I har fundet destinationen, skal I begynde at finde ud af, hvor og hvordan I gerne vil bo. Der er mange muligheder, da det både kan være hotel, hostel, ude i naturen, på en campingplads eller ved en privatperson. Uanset hvor I er, vil der være mange muligheder.

Et godt tip kan være at afprøve flere forskellige sovesteder, da dette også kan være en sjov del af rejsen, idet man flytter fra sted til sted. Dette vil være meget oplagt, hvis I gerne vil rundt for at se mere af landet end blot storbyerne.

Comments Off

You may also Like

Rejs i højtiderne

Rejs i højtiderne

April 06, 2022
Forskellige rejser former

Forskellige rejser former

April 06, 2022
×