Rejs i sensommeren

  • August 28, 2019
  • by

Den danske sommer er for alvor ved at nå sin ende. Er du ikke helt færdig med sol og varme endnu, og har du samtidig et arbejde, hvor du har mulighed for at tage fri og rejse her i sensommeren? Så er det bare med at pakke kufferten og komme afsted. Fordelen ved at rejse her efter højsæsonen er også, at der er penge at spare. Der er ikke nær så mange, der tager ud at rejse og derfor falder priserne. Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at tage af sted. Men hvor skal turen så gå hen?

Chartarrejse med all-inclusive

Hvis du virkelig har brug for selvforkælelse og brug for at trække stikket og læne dig tilbage, er en charterrejse ned sydpå med all-inclusive et perfekt valg. Her er alt planlagt og tilrettelagt for dig, og du skal ikke selv tænke på madlavning. Med en chartarrejse slipper du for at strikke din egen rejse sammen. Alt den trælse planlægning er i forvejen klaret for dig. Du skal udelukkende stå for at betale og pakke din kuffert.

Storbytur i New York

Hvis ikke du er typen, der nyder at ligge ved poolen en hel dag, men i stedet foretrækker at få set noget, vil en storbyferie være noget for dig. Her får du mulighed for at kombinere en masse timer i solen med forskellige oplevelser og aktiviteter. Specielt hvis du er vild med shopping, er en tur til New York oplagt. Du kan f.eks. flyve med Great Dane Airlines.

Ferie med sport og aktiviteter

Nyder du at bevæge dig og være aktiv? Rigtig mange rejsebureauer arrangerer også rejser, hvor sport og aktiviteter er inkluderet. Du får altså chancen for at spille forskellige sportsgrene i et helt andet land samtidig med, at du nyder varmen og følelsen af sommer. Så er det bare med at pakke sportstøjet.

Comments Off

You may also Like

Rejs i højtiderne

Rejs i højtiderne

April 06, 2022
Forskellige rejser former

Forskellige rejser former

April 06, 2022