Hvor skal du hen til sommer?

  • July 05, 2019
  • by

Der er i år mange, der vælger at drage på ferie. Sidste år oplevede vi i Danmark en fantastisk og meget lang sommerperiode, hvor solen stod højt på himlen og temperaturene lagde i den høje ende af skalaen i flere uger. Det betyder, at der er flere, der valgte at blive hjemme og blot nyde den danske sommer og få det bedste ud af den, når nu den en sjælden gang viste sig fra sin bedste side. I år er historien dog en helt anden. Vejret lover knap så godt, og derfor er mange af os klar til at rejse sydpå for at få en snert af sommer og sol. Og der er også penge til det, idet der ikke blev brugt penge på en ferie sidste år.

 

Glæden kan forsvinde som dug for solen

Med det sagt oplever de fleste flyselskaber og rejsebureauer, at de i nogle uger melder totalt udsolgt, hvorfor mange allerede nu står med deres kuffert pakket og klar og deres pas i hånden og venter på, at de kan tjekke ind og blive ført ned til det azurblå hav, de lange, hvide sandstrande og de kølige drinks. Der er således ikke noget, der kan tage glæden for de mange rejselystne danskere, der i en lang periode har ventet forventningsfuldt på, at den her dag skulle oprinde. Dog kan den glæde forsvinde som dug for solen.

 

Søg kompensation ved flyforsinkelse

Hvis man pludselig oplever, at ens fly er forsinket eller helt aflyst, tager det nemlig en del af glæden fra dig. Pludselig er rejsen nemlig blevet mere besværlig, mere dyr, og så ligger den også længere ude i fremtiden end først ventet. Sker der en forsinkelse af dit fly på over tre timer, eller er det helt aflyst, har du heldigvis mulighed for at søge en økonomisk erstatning ved flyforsinkelse.

Comments Off

You may also Like

Rejs i højtiderne

Rejs i højtiderne

April 06, 2022
Forskellige rejser former

Forskellige rejser former

April 06, 2022
×