Her skal du holde jul i år

  • October 30, 2019
  • by

Har du altid holdt jul derhjemme, og vil du gerne prøve noget anderledes i år? Jul behøver ikke altid være hjemme i stuen foran juletræet. Hvis du gerne vil prøve noget nyt, findes der flere alternativer til en anderledes jul. Selvom julen er en tid med traditioner, behøver alting ikke være, som det plejer at være.

Hold jul på ski

Hvis du gerne vil holde en jul, hvor du får mulighed for at bevæge sig og være aktiv, kan du tage på skiferie i julen. Julen der den tid, hvor du skal hygge allermest med dem, du holder af. Det er der for alvor tid til på en skiferie. Sneen, pisterne og de hyggelige hytter rundt omkring, bringer virkelig julestemningen frem. Hvis du holder jul på din skiferie, er der bare at pakke alt dit varme tøj skiundertøj og skiudstyr. Book din skiferie på onlineski.dk.

Jul, sommer og pool

Er du til en helt anderledes jul, og er du træt af vinter og kulde, kan du tage et smut sydpå for at holde jul. Der er ikke meget julestemning over pool, sol og varme, men du er garanteret en juleaften, som du sent vil glemme. Det er nok mest for dig, der ikke har meget imod at undvære juletræ, sne og risalamande. Pak dine solbriller og solcreme og tag afsted mod syden.

Jul i sommerhus

Hvis du vil være sikker på at få en jul, hvor der er masser af tid til hygge og afslapning, kan du tage en tur med din familie i sommerhus. I sommerhus er der tid til at ligge i sofaen og se film, gå lange ture, spille brætspil og holde en helt klassisk jul, men bare i nogle uvante, endnu hyggeligere omgivelser. Selvom det meste måske er ligesom derhjemme, er der bare noget over stemningen i et sommerhus.

Comments Off

You may also Like

Rejs i højtiderne

Rejs i højtiderne

April 06, 2022
Forskellige rejser former

Forskellige rejser former

April 06, 2022