Har du planlagt dette års sommerferie eller venter du på den rette afbudsrejse?

  • February 10, 2020
  • by

Der er to typer, når det kommer til bestilling af sommerferie. Der findes dem, der allerede flere måneder før går i gang med planlægningen og bestiller det sted de skal bo, transporten derhen osv. Og så er der dem, der venter og ser og håber på, at der pludselig dukker en lækker og billig afbudsrejse op, som de kan bestille, hvis nu det danske vejr skulle svigte. Den store sommerferiemåned er for os danskere juli måned, og der er mange der drager sydpå i denne måned. Men netop fordi, der er så mange der beslutter sig for at rejse i denne måned, kan det være svært at finde afbudsrejser i juli.

Et sted, der er super lækkert at rejse i sommermånederne er Mallorca. På Mallorca er du omkranset af strande og hav, du kan eksperimentere med lækker og kulturel mad, og samtidig har du mulighed for at opleve historiske bygningsmonumenter, hvis du er til den slags. En anden mulighed er Rhodos, der også er fyldt med endeløse strandstrækninger og turkisblåt gennemsigtigt vand. Du kan også rejse til Alanya, der med sit klare vand, hvor du selv med flere meters dybde kan se havbunden. Alanya er også charmerende, fordi regionen rummer en velbevaret middelalderlig fæstning med overdådig havudsigt.

Grundet at det er så populært at rejse i juli måned kan det være svært at finde en decideret billig afbudsrejse, og mange af dem ligger til en forholdsvis høj pris i relation til afbudsrejser i andre måneder af året. Det kan eksempelvis for nogle være svært at finde en afbudsrejse til mindre end 4000 kr. Dog kan du også være heldig at finde en afbudsrejse, der koster omkring de 100o kr., hvis du bestiller rejsen i starten af juli måneden.

Comments Off

You may also Like

Rejs i højtiderne

Rejs i højtiderne

April 06, 2022
Forskellige rejser former

Forskellige rejser former

April 06, 2022
×