Grupperejser for 25-35-årige

  • August 20, 2019
  • by

Sidder du på studiet eller arbejdet og drømmer dig væk til palmestrande, brusende vandfald og fascinerende templer? Eller begynder alle omkring dig at tænke på at stifte familie, mens du mest af alt overvejer, hvad din næste rejsedestination skal være? Du kan gøre dine rejsedrømme til virkelig på en af Adventuredk’s grupperejser, hvor du sammen med andre jævnaldrende tager ud og oplever verden. Få et velfortjent afbræk fra hverdagen på en af vores rejser til enten Asien, Oceanien, Mellemamerika eller Afrika.

Vi tilbyder grupperejser i aldersgrupperne 23-30 år og 28-35 år. Det sikrer, at du kommer afsted med andre jævnaldrende, der deler den samme passion for at rejse som dig. Du vil garanteret opleve, at mange af jer er samme sted i livet og har en masse til fælles. Sammen skal I ud i verden og have oplevelser, der vil give jer minder for livet!

Vores 23+ rejser har en længde på 2-6 uger, hvilket giver et perfekt afbræk fra en hektisk hverdag. Du kan tage af sted henover sommeren, eller hvornår det bedst passer ind i dit skema. Du kan også vælge at rejse på egen hånd enten inden eller efter din grupperejse med Adventuredk, hvis du gerne vil være af sted længere tid.

Vores destinationer byder på smuk natur, spændende kultur, fascinerende dyr og vilde adventureoplevelser. Tag dykkercertifikat på Maldivernes paradisstrande og mød den venlige lokalbefolkning. Besøg de imponerende mayaruiner i Mexico og oplev den farverige kultur. Mød de vilde dyr på savannen i Tanzania og das på de kridhvide sandstrande på Zanzibar. Mulighederne er mange, og du vil uden tvivl kunne finde en rejse, der passer til dig. Verden ligger åben for dine fødder, og der er så mange steder, som bare venter på at blive udforsket!

Har vi vækket din nysgerrighed? Så læs mere om Adventuredk’s grupperejser for 25-35-årige og få inspiration til dit næste store rejseeventyr!

Comments Off

You may also Like

Rejs i højtiderne

Rejs i højtiderne

April 06, 2022
Forskellige rejser former

Forskellige rejser former

April 06, 2022