Ferie i ind- eller udland?

  • March 31, 2021
  • by

Ingen tvivl om at en ferie flere tusinde kilometer sydpå er fantastisk og har en usammenlignelig afslappende og afstressende effekt oven på hverdagens strabadser. Men en ferie lidt tættere på kan være mindst lige så udmærket og koste væsentligt mindre.

Udstyr din campingvogn med udvidelser

En weekends eller uges ferie på en dansk campingplads er slet ikke slem. Ikke bare er den billigere – den kræver også mindre transporttid. Er du og din familie store tilhængere af campingferier, men synes I det pakkede liv i campingvognen kan blive lige trættende nok til tider, kan I have behov for at kigge på fortelte. Forny campingvognet med nyt smart fortelt. Fortelte er ikke blot opfundet som et ekstra frirum eller spisested, hvis campingvognen synes at være for trang. De kan også give campingvognen et fedt udseende og vise andre på campingpladsen, at I er rutinerede campister. Desuden vil I bedre kunne invitere gæster over med mere plads – og hvem bryder sig ikke om at være bekendt med det resterende mandskab som stamgæst på en campingplads?

De primære fordele ved campingferier

Fortelte er helt sikkert praktiske og rare at eje, men helt generelt, hvad er mon de overordnede fordele ved at tage på campingferie i Danmark fremfor en større udlandsrejse, camping eller ej? Den opsummering får du her:

  • Der spares benzin på køreturen og penge på en evt. flyrejse.

  • Det er tidssparende mht. transporten.

  • Det er nemmere at danne vedvarende relationer, da mange gæster vil være danskere.

  • Det er lettere tilgængeligt at få udefrakommende gæster på kort besøg.

  • Der er god plads til fri udfoldelse i naturområder.

Der er uendeligt mange flere fordele. Så selvom en udenlandsrejse bestemt ikke er værst, vil en campingferie tættere på bopælen være mindst lige så hyggelig og gavnlig og muligvis endda lettere at skabe tid og penge til.

Comments Off

You may also Like