4 gode grunde til at du skal tage på riderejse

  • March 30, 2021
  • by

Hvad er en riderejse?

Egentlig lyder det ikke af meget. En riderejse er overordnet en rejse til en bestemt destination, hvor du bruger meget af din tid på at ride på en hest.

Men i virkeligheden er en riderejse meget mere end det. På en riderejse kan du eksempelvis tage på miniferie i Spanien eller Frankrig eller måske længere tid til Sydafrika eller Ecuador. En riderejse er en kombination af sjov og afslappende ridning samt gode og spændende oplevelser. Med andre ord, er det en pause fra hverdagen.

Generelt kræver en riderejse ikke så meget forberedelse. De fleste rejsebureauer har rejser til både nybegyndere og øvede.

Hvorfor bør du prøve en riderejse?

1. Riderejser er både for dig, der vil rejse alene eller sammen med andre

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil rejse alene. Måske du har en travl hverdag, hvor det er svært at planlægge med andre. Men det skal da ikke forhindre dig i at kunne tage på en god ferie. På en riderejse har du mulighed for at møde mange nye mennesker, mens du får gode og nye oplevelser på bagen – både når I er ude og ride og når I ikke er. Mange rejsebureauer laver nemlig grupperejser, hvilket betyder, at du sagtens kan booke din rejse alene uden at være alene på rejsen.

2. Du kan både opleve natur og byliv

Ikke nok med, at du kommer til at ride i smukke naturområder – du kan også udforske bylivet og kulturen på dine forskellige destinationer.

Gå ikke glip af chancen for at prøve nye lokale retter og drikke, mens du alligevel er i området. Og du må naturligvis heller ikke spare dig selv for at opleve de mest unikke naturområder, som du ikke kan opleve hjemme i Danmark.

3. Du lærer af erfarne ryttere

På din riderejse vil du have erfarne ryttere som guider. Så du skal altså ikke bekymre dig om at være nybegynder, hvis du gerne vil prøve en riderejse. Guiderne lærer dig alle de bedste teknikker inden for ridning. Samtidig kender guiderne de steder i ridder og ved, hvor de bedste områder er. Med andre ord, vil dine guider være med til at skabe rammerne for den bedste rideoplevelse.

4. Der er et væld af forskellige rejsemål og temaer at vælge imellem

Mængden af måder du kan sammensætte dine rejser på, er næsten uendelige. Tag eksempelvis på en riderejse til England, Skotland, Brasilien, Egypten – ja, listen er lang. Som nævnt før har de fleste rejsebureauer både rejser for nybegyndere og øvede. Men ikke nok med det, så kan du også vælge mellem forskellige temaer. Vil du på en safari-riderejse? Eller måske en western-riderejse? Uanset hvad du foretrækker, er der helt sikkert noget for dig.

Comments Off

You may also Like

Rejs i højtiderne

Rejs i højtiderne

April 06, 2022
Forskellige rejser former

Forskellige rejser former

April 06, 2022