3 idéer til en sjov sommerferie

  • August 31, 2020
  • by

Det kan være svært at komme på gode ideer til en spændene sommerferie, men i den her tekst kan du finde nogle gode muligheder til, hvad du kan lave. Der er mange sjove ting man ikke tænker over, at man kan lave, lige her i Danmark, og mange af dem er faktisk en del billigere end at rejse til udlandet. Her kan du finde 3 familievenlige rejser, som du kan tage på. Alle sammen indenfor Danmarks grænser.

Den indendørs og den udendørs ferie

Den klassiske og skønne sommerhusrejse, er altid et godt valg. Hvis man vælger de rigtige steder, så kan det næsten virke som om man er i et andet land. Lige meget, hvilken tid på året man tager i sommerhus, så er det en hyggelig tur. Om sommeren kan man bade, men hvis det er dårligt vejr, kan man også sagtens sidde derhjemme og spille brætspil og drikke kakao. Derfor er der en garanti for hygge i et dansk sommerhus. Du kan finde sommerhus udlejning hos danwest, hvis du er interesseret i at booke et sommerhus.

En anden ferie, der er populær lige for tiden, er shelterferierne. Her tager man ud, og sover i et shelter et eller andet sted på Danmark. Lidt ligesom en teltferie sover man ude i det fri, og tager selv sovepose og madras med. Det er super hyggeligt især om aftenen, når man kan sidde udenfor ved bålet og riste skumfiduser eller lave aftensmad.

En aktiv ferie

Hvis man er til en aktiv ferie, kan man tage på cykelferie. Dette er oplagt, hvis man vil rundt og se nogle forskellige steder i Danmark, ellers så kan man tage ud til en ø med en færge, og cykle rundt i kysten. Det kan være en meget interessant ferie, hvor man kommer ud, og se en masse forskellige steder.

 

Comments Off

You may also Like

Rejs i højtiderne

Rejs i højtiderne

April 06, 2022
Forskellige rejser former

Forskellige rejser former

April 06, 2022
×