Start det nye år med en ny frisure

  • January 14, 2020
  • by

I dagene op til den 31. december er det helt normalt at gå og tænke lidt over det år, som er gået. Det er trods alt ikke få ting, man kan få bedrevet på tolv måneder, og du har garanteret haft en masse oplevelser, der er værd at huske tilbage på. Du har måske også prøvet at lave et par ambitiøse nytårsforsætter, for eksempel noget med sund kost og masser af motion. Realiteten er bare den, at blomkålssuppe og løbesko ofte virker meget mere tillokkende ved den lækre nytårsmiddag, end når januar går i gang, og man rent faktisk skal til at følge op på sine forsætter. Det skader selvfølgelig ikke at være stræbsom, men måske skulle du overveje at lave nogle ekstra nytårsforsætter, der er lidt nemmere at gå til? Et nyt år er for eksempel også et rigtig godt tidspunkt at få en ny frisure på.

Det skal du lede efter i en god frisør

En ny frisure kan i mange tilfælde gøre underværker for ens selvtillid, da det trods alt er hele spejlbilledet, der potentielt kan blive forandret. Desværre er det ikke altid, at den nye hårstil bliver lige vellykket, og du har måske også selv prøvet at gå fra frisørsalonen med en lille klump i maven. For at undgå sådan en situation, er det helt essentielt, at du finder en dygtig og kompetent frisør, som du har tillid til. En God frisør er desværre ikke altid lige nem at opdrive, og derfor kræver det nogle gange, at du gør en ekstra indsats. Spørg dine venner og bekendte, om de kan anbefale en salon og tjek også gerne stedet ud på internettet, så du er helt sikker på, at kundetilfredsheden har været høj.

Vær ikke bange for at stille spørgsmål

Noget, der næsten er endnu værre end en dårlig klipning, er en frisure, der ser perfekt ud nede i salonen, men ligner en håbløs høstak hjemme foran spejlet. Det er der selvfølgelig en grund til, for frisøren er jo professionel og ved præcis, hvordan dit hår skal sidde for at se rigtig godt ud. Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage med at stille spørgsmål om, hvordan du skal sætte håret derhjemme. Frisøren har garanteret en masse råd om alt fra hårvask og føntørring til farve og styling, så du kan være sikker på, at din frisure altid sidder lige i skabet.

Comments Off
×