Sådan forbereder I jer på arrangementer i virksomheden

  • March 11, 2020
  • by

Én ting er, at virksomheden fungerer optimalt hele tiden. Det er selvfølgelig vigtigt, både for at gøre jeres kunder glade, men også fordi det bare er sådan, det helst skal være med en virksomhed. Dog er det en helt anden ting, at virksomheden også fungerer helt optimalt, når der er andre mennesker, der kommer og kigger på – altså til diverse åbne huse eller arrangementer I har i jeres virksomhed. Det er her, det hele virkelig bliver sat på en prøve, og det duer ikke, at der er noget, der går i koks, mens potentielle kunder eller sponsorer kigger på.

Firmatøj med logo er vejen frem

En ting der ser super godt ud, når man kommer udefra ind i jeres virksomhed er, hvis I har firmatøj så. Så kan man se, at I står sammen som en enhed, og er aldrig i tvivl om, hvem der arbejder i virksomheden, og hvem der bare er gæst. Køb firmatøj online hos PromotionMakers lige her.

Lav en hovedrengøring – en beskidt virksomhed virker useriøs

Det er ikke just tiltrækkende for en potentiel kunde at komme ind i jeres virksomhed for at blive mødt af bjerge af støv. En ting er, at det på ingen måde er et godt forhold for jeres ansatte at arbejde under, men det giver heller ikke kunder og sponsorer lysten til at sende deres penge i jeres retning, hvis det fysiske udseende af jeres virksomhed ikke lever op til en vis standard. Sørg derfor for, at der er blevet gjort rigtig grundigt rent, inden gæsterne begynder at komme.

Hold en generalprøve, hvis I skal vise et nyt produkt frem

Det er altid spændende at skulle viser dine købere de nye ting, I har arbejdet på i virksomheden, og du vil sikkert gerne gøre et stort nummer ud af at afsløre disse nye produkter. Dog kan det hurtigt komme til at se dumt ud, hvis der går noget galt under denne præsentation, så det er en rigtig god ide at holde en generalprøve, inden der er publikum på, for at sikre at det hele går efter planen.

Comments Off