Sådan finder du stilen, der passer til dig

  • June 16, 2020
  • by

Nogle mennesker synes at emme af stil og et moderne udtryk. Ikke desto mindre har du måske prøvet at iklæde dig lignende beklædningsgenstande, hvorefter du mest af alt ligner en kartoffel. I så fald er du ikke alene, og heldigvis er det ikke fordi, der er noget galt med dig eller din krop – du mangler blot at finde den stil som passer til dit udseende, din kropsform og ikke mindst din personlighed.

Ting værd at overveje, når du skal finde din ting

Der er en længere række af ting, som kan være behjælpelige at overveje, når det handler om at finde din egen stil, som du kan være glad for samt føle dig tilpas i. Nogle af disse ting finder du nævnt nedenfor på en liste, du til fordel kan bruge som inspirationsgenerering:

  • Hvordan ser din hudtone ud? Det kan lyde lidt magisk, men hvordan man tager sig ud i forskellige farver, afhænger til stor del af, hvordan undertonen i din hud ser ud. Har du en varm tone, vil det for eksempel ofte klæde dig med smykker af guld, hvorimod sølv står særligt godt til kolde undertoner. Det er selvfølgelig kun tommelfingerregler, og der findes mange undtagelser. Undersøg gerne videre, men husk at det vigtigste er, at du er komfortabel i din udsmykning.

  • Påklædning handler også i høj grad om, hvordan tøjet falder på din krop. Af den grund giver det god mening at tage højde for din kropsform. Er du for eksempel pæreformet eller har du en stor barm? Hvad end det måtte være kan du vælge stoffer i forskellige draperinger til enten at fremhæve eller mindske opmærksomheden på forskellige dele.

Heldigvis har sommerens trends noget, der falder i de flestes smag, for eksempel et lækkert udvalg af smukt og let sommertøj til enhver kropsform eller personlighed.

Comments Off