Per Borup Design – kvalitet siden 1962

  • February 22, 2020
  • by

Er du helt vild med smykker fra Per Borup Design, og ønsker du derfor at vide mere om det danske smykkebrand? Så er du kommet til det helt rette sted. Smykkerne fra Per Borup er håndlavet på produktionen i København, og de er naturligvis alle af allerhøjeste kvalitet. Brandet har en lang historie bag sig, idet det blev grundlagt af Per Borup helt tilbage i 1962. I dag bliver firmaet drevet af sønnen Kell Borup. Er du således på udkig efter smykker af ualmindeligt høj kvalitet og med et unikt design, så er smykkerne fra Per Borup Design præcis det, du har gået og ledt efter. Så gå lige her på opdagelse i et stort udvalg af smykker fra Per Borup Design.

Elegante og kreative smykker til enhver anledning

Smykkerne fra Per Borup Design er alle lavet i et yderst elegant design, hvor både kvalitet og kreativitet har været i højsædet under fremstillingen. I det store udvalg af Per Borup finder du desuden både ringe, halskæder og armbånd, og den store variation af smykker sikrer desuden, at du finder præcis det smykke, som du har gået og drømt om. Et sådant smykke kan være med til at sætte prikken over i’et og således fuldende ethvert outfit. Per Borup laver desuden smykker, der passer til enhver anledning, hvorfor du både kan finde noget, der passer perfekt til dit hverdagsoutfit og noget, der går an til en festlig anledning.

Per Borup Design – vælg mellem perler og ædelsten

Per Borup Design tilbyder flere forskellige smykkekollektioner, hvor hver kollektion har sit helt eget design og derfor også sin helt egen stil. Gældende for alle kollektioner er dog, at designet udtrykker tidløshed, hvorfor smykkerne aldrig går af mode. Derudover er designet på alle smykker også yderst eksklusivt – alle ringe, halskæder og armbånd er er i 14 karat hvid- eller rødguld. Blandt udvalget af smykker fra Per Borup Design finder du desuden både smykker med perler og smykker med ædelsten, hvorfor du altså har mulighed for at sammensætte netop det look, som du ønsker. Der fundet inspiration til smykkernes design i naturen, hvilket også kommer til udtryk i alle smykkerne. Således er de fine håndlavede smykker også af de bedste materialer, og de mange forskellige serier, designs og materialer gør det muligt for dig at finde dit absolut favorit smykke.

Comments Off
×