På udkig efter gastronomiske oplevelser? – Se 5 af de mest eksklusive restauranter i København her

  • November 20, 2019
  • by

Er du også interesseret i gastronomiske oplevelser? Er ny og spændende mad også en af dine yndlingsting? Så skal du læse med her. Hvem elsker ikke at få sublim service og betjening på en eksklusiv restaurant med spændende og eventyrlig mad? At nyde smagfuld mad med en god vin, i smukke og luksuriøse omgivelser? Læs med her og få et overblik over hvor din næste kulinariske rejse kan tage dig hen.

Geranium

Geranium er et lyst, let og dynamisk køkken, der efterstræber at skabe måltider, der inddrager alle dine sanser. Deres lokaler ligger i Parken og med udsigt over de smukkeste trækroner der alt efter hvad sæson befinder os i, har de smukkeste farver, derudover kan man skimte byens grønne kobbertage og fornemme vindmøllerne i Øresund. Deres vision er at have et gastronomisk udsyn og diversitet og de udforsker vekselvirkningen mellem det urbane og det naturlige.

AOC

Hos AOC bærer menuerne også præg af et fokus på alle sanser. Derudover tager de udgangspunkt i at fremhæve det vidunderlige i deres lokale råvarer og er inspirerede af en moderne madstil med friske nordiske produkter fra både land og hav. Restaurantens omgivelser er under de høje kælderhvælvinger fra det 17. århundrede i Moltkes Palæ, tæt på Kongens Nytorv. Så hvis du er til nordisk moderne mad, under historiske omgivelser, er AOC stedet du skal prøve. De nærmest kongelige omgivelser, lægger bestemt op til at finde sit fineste puds frem, tage smokingen på og find dit armbånd i guld frem og tag på AOC og nyd en vild oplevelse.

Era Ora

Deres ideologi omkring mad er baseret på at fusionere smage fra forskellige dele af Italien sammen. Normalt refererer et fusionskøkken til at smagene fusioneres af forskellige landes madkulturer, men hos Era Ora fokuseres der på, at fusionere smagene fra de fantastiske råvarer der er at finde rundt omkring i hele Italien. Omgivelserne hos Era Ora er rustikke plankeborde, og væggene prydes af mursten og skønne farverige klinker. Så nyd din fusionerede mad I smukke jordlige omgivelser og respekter og værdsæt den skønne mad.

Studio

Restauranten Studio er en del af ’The Standard’, som huser 3 lækre restauranter og et ’private dining venue’. ’The Standard’ er en ikonisk art deco bygning fra 1937, som blev bygget oprindeligt som et toldhus. Beliggenheden giver dig mulighed for at nyde udsigten over Inderhavnsbroen og Nyhavn og har en indretning, der præges af en elegant nordisk stil med rene linjer og petroleumsblå kakler. Restauranten havde kun eksisteret i 4 måneder, da de modtog deres Michelin-stjerne. Deres mad er moderne skandinavisk mad set gennem internationale briller. En super mulighed for at opleve skandinavisk mad på en anden måde. I form af at de modtog en Michelin-stjerne så hurtigt, er det måske også her relevant for gæster at have fokus på skønhed. Hop i dine flotteste stiletter, med din flotteste kjole og tag din pæneste blazer på udover en lækker skjorte – og tag hen og nyd hvad Studio har at byde på.

Kokkeriet

Disse kalder sig selv den lille, diskrete hemmelighed, som ligger godt gemt væk i Nyboders charmerende kvarter, i en af Københavns smukke, gamle bygninger. Det ligger på hjørnet af to lidt mere rolige veje. Restauranten har store glasfacader ud til begge sider. Det giver en slags nærhed til det lokale miljø og er med til at restauranten for lys og luft ind i lokalerne. Maden bærer præg af at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at sætte dem i spil og på den måde indgå i en højere enhed. Der sigtes efter en velkendt smag, i en ukendt kontekst. Deres råvarer er danske og de fokuserer på at finde producenter, der er fyldt med ligeså meget passion for hvad de laver, som de selv er i køkkenet på Kokkeriet.

Så kom ud og nyd de mange skønne og fantastiske smage der er at finde, rundt omkring i Københavns eksklusive lag af restauranter.

Comments Off