Mühle Shaving

  • February 20, 2020
  • by

Er du en mand, der går du op i, hvordan din ansigtsbehåring ser ud? Ønsker du også de bedste midler i den bedst mulige kvalitet? Så bør du kigge på de mange lækre produkter fra Mühle.

Mühle Shaving er barbergrej i høj kvalitet, som er produceret i Tyskland. Dette tyske brand har eksisteret siden 1945, og har siden da haft fokus på at fremstille verdens bedste barbersæt med et unik og helt eksklusivt udtryk. Alle produkterne fra Mühle er fremstillet i hånden og er lavet med tysk grundighed. Sortimentet indeholder alt fra barberkoste, skrabere, barberblade, barberskum, barbercreme samt aftershave. Designet er stilrent og harmonisk og passer perfekt til den moderne mand, der ønsker at gøre noget ekstra ud af barberingen. Du kan her se det store udvalg af produkter fra Mühle.

Produkter af højeste kvalitet

Produkterne fra Mühle Shaving er fremstillet af naturlige ingredienser. Det vil sige, at du kan barberer dig med en DE-skraber og derefter bruge barberkosten, som begge er i det holdbare materiale ask. Det er lyst træ, der er behandlet med olie og er derved gjort vandafvisende. Ikke nok med at et barbersæt fra Mühle er af det bedste materiale, men det har tilmed også en fedt og tidsløst design. Det lækre sæt kan også fås i træsorten blommetræ, som har en mere mørk rødbrun farve. Barberkosten er lavet med naturlige grævlingehår, som giver børsten en Pure Badger kvalitet. Grævlingehårene er med til at give dig en masserende effekt ved forberedelse inden barbering. Til dette smarte sæt er selvfølgelig også en holder, hvor både barberkost og skraber kan hænge på, og derved udstilles på en lækker måde på badeværelset.

R89 DE-Skraber fra Mühle er firmaets bedst solgte barberskraber, og er fremstillet i et utrolig flot minimalistisk design. Anvendelse af denne skraber kræver dog lidt øvelse samt tilvænning, men så snart du har prøvet det et par gange, vil du med garanti blive glad for denne skraber. Før barbering er det selvfølgelig vigtigt at bruge enten barberskum eller barbersæbe. Dertil kan du med god grund kigge på den fine barbersæbe fra Mühle. Denne forbereder huden og skægget til barbering og muliggør derved en tæt og blid barbering.

Comments Off
×