Moderigtigt vintertøj

  • October 01, 2019
  • by

Når vejret bliver koldere og dagene kortere, kan det godt være lidt svært at holde humøret oppe. Det kan virke trist, at den dejligt lyse sommer er forbi, og den kolde vinter kan synes fuldstændigt uden ende. Samtidig kan det også være lidt sørgeligt at sige farvel til alt det lækre sommertøj og i stedet pakke sig selv ind i lag på lag for at kunne holde på varmen. Men faktisk behøver vintertøj slet ikke at være så kedeligt, som nogen måske tror. I dag er der nemlig masser af muligheder for at finde lækkert overtøj, der er dejligt varmt, men også moderigtigt. Det handler bare om at lede de rigtige steder.

Stilfulde jakker

Det er måske ikke alle, der tænker lige meget over deres vinterjakke. Dens primære funktion er trods alt bare at holde kulden ude. Alligevel er der masser af pæne og stilfulde vinterjakker man kan vælge imellem. Trench coats har for eksempel været populære med deres enkle snit og flotte silhuet. Der findes også masser af dynejakker, som kan købes i et væld af forskellige farver og modeller. Er man på jagt efter noget lidt mere eksklusivt, der helt sikkert vil få folk til at vende sig og kigge en ekstra gang på én, kan man også overveje at købe sig en lækker pelsjakke.

Elegante støvler

Ligesom med jakker kan man også sagtens finde nogle støvler, der holder på varmen, men samtidig ser meget elegante ud. Til de rigtigt kolde dage kan man for eksempel købe nogle flotte læderstøvler, der både holder kulden ude og giver nogle dejligt lange ben. Når det er er lidt varmere, kan man i stedet hoppe i et par ankelstøvler, hvor der også er masser af modeller at vælge imellem. Både form, farve og materiale varierer, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til dig og din stil.

Comments Off