Levis børnetøj til både drenge og piger

  • May 21, 2020
  • by

Er du på udkig efter noget nyt tøj til din søn eller datter? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om det lækre tøj, som Levis laver til børn og teens. Deres udvalg af børnetøj spænder nemlig bredt, hvorfor der også er garanti for, at du finder noget, som passer perfekt til din søn eller datter. Er du således interesseret i at opgradere dit barns garderobe med noget lækkert tøj fra Levis, så kan du altså med stor fordel gå på opdagelse lige her, hvor du finder et stort og spændende udvalg af børnetøj fra Levis.

Kvalitet og slidstærke materialer siden 1853

Levis historie går helt tilbage til 1853, hvor brandet først blev etableret. Her var det en tysk immigrant i USA, nemlig Levis Strauss, der åbnede den første butik i San Fransisco, hvor han i første omgang både solgte tøj, støvler og kolonialvarer. Det foregik desuden i en tid, hvor mange guldgravere var på udkig efter både praktisk og slidstærkt tøj pga. guldfeberen. Levis Strauss så altså sit snit til at designe nogle jeans, der var slidstærke nok til, at disse guldgravere kunne bruge dem som arbejdsjeans. Således blev de første Levis Jeans altså skabt i 1873. Jeansene var særlige, idet materialet, der var anvendt, var utroligt slidstærkt.

Udover, at de nye Levis jeans var lavet af yderst slidstærkt materiale, var de altså også udstyret med kobbernitter på alle de steder, hvor bukserne var ekstra udsatte – fx ved hjørnerne på alle lommer. Det er altså historien om, hvordan de perfekt arbejdsbukser blev til. Bukserne blev hurtigt populære, hvorfor Levis logo, det røde mærke med navnet ’Levis’, ligeledes blev hurtigt kendt af mange. I dag laver Levis dog ikke kun jeans, men derimod også hoodies, T-shirts og meget, meget mere. Derudover er Levis også socialt og miljømæssigt engageret, hvorfor de blandt andet forsøger at gøre selve deres produktion mere miljørigtig og bæredygtig.

Skal du altså have noget nyt tøj til dit barn, ligegyldigt om det er jeans, trøjer, undertøj eller blot noget helt andet, så er børnetøjet fra Levis altså et yderst godt valg, og du ville desuden kunne have god samvittighed overfor både dit barns sundhed samt vores miljø – og hvem ønsker ikke at kunne have det?

Comments Off
×