Lav din egen kosmetik med produkter fra Hedenhus

  • January 28, 2020
  • by

Er du på udkig efter økologiske og bæredygtige råvarer, som du kan bruge til at lave din egen kosmetik eller hudpleje med? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Hedehus, som tilbyder en lang række produkter, der gør det nemt for dig at lave økologiske gør-det-selv projekter. Hedenhus tilbyder desuden produkter til enhver smag, og deres udvalg byder på alt lige fra bivoks til kosmetikbeholdere. Der er således også garanti for, at du blandt deres udvalg finder præcis de produkter, som du går og leder efter. Ønsker du således at lave din egen kosmetik eller hudpleje, kan du med stor fordel tage et smut forbi Hedenhus.

Bivoks til ethvert behov

Hos Hedenhus finder du blandt andet en lang række bivoks, som alle er fremstillet i Danmark. Når du køber bivoks hos Hedenhus kan du desuden være helt sikker på, at det er fri for pesticider og tilsætningsstoffer – og så er det naturligvis også af yderst høj kvalitet. Blandt udvalget af bivoks kan du blandt andet finde bivoks, der er i særdeleshed er velegnet til fremstilling af kosmetik, men du finder også bivoks, der egner sig godt til behandling af træ.

Hedenhus – et honning paradis

Er du desuden helt vild med honning, så kan du også købe dette hos Hedenhus. Her finder du nemlig et stort udvalg af dansk honning, og der er garanti for, at du finder en honning, der falder lige i din smag. Hedenhus tilbyder nemlig en lang række forskellige honningprodukter, således du har mulighed for at vælge den helt klassiske, danske honning samtidig med, at du har mulighed for at udforske honning med forskellige smagsvarianter. Af smagsvarianter finder du blandt andet vanilje, lakrids, kanel, kakao, jordbær og hindbær. Hos Hedenhus finder du derudover også en lang række tilbehør, som du kan anvende til din honning – blandt andet honningskeer, honning dispensere, honning krukker og meget, meget mere.

Stort udvalg af økologiske råvarer hos Hedenhus

Hos Hedenhus finder du altså et stort udvalg af forskellige produkter, hvorfor du med garanti også finder præcis det, du står og mangler. Har du lavet noget kosmetik eller hudpleje ud af bivoks eller andre råvarer, kan du hos Hedenhus desuden også købe en lang række forskellige beholdere, som du kan opbevare dine nye produkter i.

Comments Off
×