Hvad skal jeg tage på til julefrokost?

  • November 18, 2019
  • by

Så er tiden ved at komme igen – den tid på året, hvor der er julefrokoster. Det giver i disse anledninger, både til julefrokoster og til juletiden, tid til spekulationer og overvejelser over, hvad du vil tage på. For på den ene side, vil du gerne give den hele armen med juletema, men på den anden side også en mere klassisk stil.

Undgå misforståelse

Måske kan det være en anelse forvirrende, hvad du skal iklæde dig til en julefrokost. Et er at have en julefrokost med ens venner og veninder, mens noget andet er julefrokost på arbejdet. Du vil nødigt undgå at skille dig for meget ud fra mængden for måske har du hørt, at nogen vil tage nissehuer og julemandskostumer på, mens andre af dine kollegaer er til festligere tøj på. Det kan derfor være en god ide, inden julefrokosten begynder, at du får afklaret dresscoden.

Kjolen og nederdelen til julefrokost

Du vil muligvis opleve kort tid inden, du skal ud ad døren, at du kan blive i tvivl om, hvad du skal tage på. Denne situation er aldrig sjov at stå i, og det kan derfor være en god ide at have fundet dit tøj inden. Hvis du har fundet en gestuz nederdel, kan du finde en fin bluse, som passer til enten med noget mønster eller i en neutral farve. Udover det kan du tage en ganni kjole på sammen med nogen smukke smykker f.eks. dine yndlingssmykker. Smykkerne er en ekstra fin lille detalje, som gør en hel del for din påklædning.

Hvis du har valgt ikke at iføre dig et julekostume eller en julebluse, så kan du eventuelt ved din ankomst have en nissehue på. Dette er med til at skabe en julestemning, og når I sætter jer til bords for at spise den dejlige julemad, kan du tage den af, hvis du ikke har lyst til at have den på længere.

Comments Off