Geoff Anderson – det perfekte Outdoor beklædning

  • November 02, 2019
  • by

Er du på udkig efter noget nyt beklædning til din fisketur? Så er du kommet til det helt rette sted. Geoff Anderson er nemlig med garanti det rette valg for dig, og lige her kan du læse meget mere om det fantastiske brand. Alle produkterne fra Geoff Anderson er nemlig designet med øje for Outdoor og lystfiskeri, og vælger du således deres produkter, vil du altid være garanteret både sikkerhed, komfort og kvalitet under hele din fisketur. De tilbyder desuden både åndbare og vandtætte fiskejakker og –bukser, som er designet specielt til at kunne modstå saltvand, vind og kulde. Geoff Anderson laver nemlig beklædning, der er fyldt med isolering, således du bliver holdt varm, selvom du er blevet våd. Udover jakker og bukser tilbyder de også halsbeklædning, handsker samt hovedbeklædning, som alle er fremstillet i deres lækre Technical Merino uld. Ønsker du således at gå på opdagelse i det store udvalg af Outdoor beklædning, kan du lige her se et stort udvalg af produkter fra Geoff Anderson.

Køb bæredygtigt beklædning fra Geoff Anderson

Geoff Anderson lancerede deres første produkter i 1998, og siden da har de været kendt, som værende en lille, energisk, dansk virksomhed, der som udgangspunkt har speciale indenfor sportsfiskeri. Geoff Anderson lægger desuden stor vægt på, at deres produkter er bæredygtige, og at hele produktions processen derfor også er bæredygtig. En ting, der er med til at gøre produkterne bæredygtige, er deres lange levetid. Derudover har Geoff Anders altid stor fokus på, at deres produkter skal være bæredygtige på den lange bane. Der betyder, at de går helt ned i detaljer, når de blandt andet vælger materialer, design og produktionsmetode. Af netop denne grund bruger de, så vidt som muligt, kun giftfri, økotex certificerede produkter. Mange af disse produkter er desuden enten købt genanvendt, eller også er der mulighed for at genanvende dem i fremtiden.

Når det kommer til Outdoor beklædning, er Geoff Anderson faktisk nogle af de eneste, der både har en genanvendelig og nedbrydelig membran teknolgi. Derudover indeholder deres produkter naturligvis ikke skadelige, frie partikler. Selvom de har stor fokus på miljøet, går de dog ikke ned på hverken kvalitet eller funktionalitet. Deres produkter er nemlig yderst slidstærke, og på denne måde kan forbrugerne også have glæde af dem i rigtig mange år.

Comments Off
×