Find den perfekte julegave i Fields

  • October 27, 2020
  • by

Her i København vrimler det med butikker, og der er derfor uendeligt mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til julegaveindkøb. Det kan hurtigt blive en forvirrende jungle at finde rundt i, og stressen melder sig hurtigt på banen. Men du kan med fordel benytte dig af Fields, da du her har en masse forskellige butikker samlet på ét sted. På den måde slipper du for at skulle rundt i det halve af København, og dermed sparer du en masse transporttid.

Er du helt på bar bund i forhold til julegaven til kæresten?

Hvis du er fuldstændig blank hvad angår gaven til din partner, er der heldigvis også hjælp at hente i Fields. I Fields finder du nemlig et bredt udvalg af smykker og ure hos Bonells smykker og ure. Og hvem bliver ikke glad for et nyt, flot ur eller nye smykker? Overrask derfor kæresten med et produkt fra Bonells, og julen er reddet!

Hvorfor skal jeg vælge et ur eller et smykke fra Bonell?

Bonells smykker og ure har ligget rigtig længe i Fields – faktisk i mere end 15 år. Det er en veletableret butik med et bredt sortiment indenfor ure og smykker. Du finder alle de lækre mærker her, uanset om du er på udkig efter et maskulint herreur eller nogen nye guldøreringe. Indenfor ure finder du eksempelvis Grand Seiko, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Jaguar og mange flere. Smykkesortimentet rummer også en masse lækre produkter, som slet ikke kan remses op her. Det skal også siges, at Bonells smykker og ure selvfølgelig byder på meget mere end bare hjælp til julegaveindkøbet. Du finder eksempelvis også et bredt udvalg af vielsesringe, hvis det nu er sådan én, du har brug for. Så uanset hvad, så bør du slå snuden forbi Bonells smykker og ure på din næste shopping-tur, hvis du er i København.

Comments Off