Fede efterårsaktiviteter

  • August 25, 2019
  • by

Sommeren er så småt ved at falme ud, og efteråret står for døren. Bladene falder af træerne, og det bliver smukkere og smukkere udenfor. Efterår er også lig med dårligere vejr, hvilket betyder, at der bliver brugt flere timer indendørs. Dog er der også masser af ting at lave udenfor.

Tag et smut i skoven

En dansk efterårsskov er næsten noget af det smukkeste. Saml familien og tag ud på en lang tur i skoven. I kan samle grankogler eller kastanjer, som kan ligge hjemme i vindueskarmen og pynte i efterårsmånederne. Har du tidligere haft problemer med dine ben eller fødder, er det en god idé med en indlægssål til dine sko, hvis du skal gå langt. Køb dem hos Align Footwear.

Når I kommer hjem fra gåtur, godt blæst igennem og med røde kinder, kan I forkæle jer selv med varm kakao og en god film i sofaen.

Hyg jer om et bål

Noget, hvor både store og små kan være med, er bålhygge. Tag en varm trøje på og lav et bål hen på eftermiddagen. Her kan I sidde og lave snobrød og snakke. Det er rigtig hyggeligt for alle.

Flyv med drage

Efterår er en årstid med en masse blæst, hvilket er perfekt, hvis I vil flyve med drage. Pak en drage og kør ud til vandet sammen. Stranden er ikke bare fedt om sommeren. Det er også rigtig hyggeligt at gå tur der i efteråret.

En tur i biografen

Har I brug for en pause fra udendørsaktiviteterne, kan I tage en tur i biografen sammen. Find en film, hvor hele familien kan være med. Det kan også bruges som en god belønning efter en lang gåtur, hvis børnene er svære at få med ud og gå. Så kan der altid lokkes lidt med en biograftur. Det vil helt sikkert virke.

Comments Off