Det skal du give i dåbsgave

  • August 26, 2019
  • by

Er du så heldig at være blevet inviteret til barnedåb, men ved du heller ikke, hvad du skal give i gave? Du vil gerne forære noget personligt eller brugbart til den lille nye, men hvad pokker skal du finde på? Egentlig er der ikke nogen faste regler eller traditioner for, hvad du skal give barnet i gave. Det handler om at finde på noget, der passer til dit budget og samtidig er hyggeligt og sødt.

Det er næsten lige meget hvad

Som nybagt forælder er der rigtig meget at koncentrere sig om, og der er rigtig mange ting og sager, der skal købes. Derfor behøver du ikke gå synderligt meget op i, hvad du giver. Tænk mere på, at det enten skal være en lille hyggelig ting eller noget brugbart. Hvis bare du tager i den første og bedste babyforretning, du ser, vil du helt sikkert kunne finde noget sødt. Forældrene vil kunne bruge det hele.

En sød bamse

Det fede ved at give en lille, sød bamse er, at hvis der bliver passet godt nok på den, er det en, som kan følge barnet i mange år. Når han/hun bliver ældre, er det hyggeligt at vide, at vedkommende har haft bamsen siden sin dåb. Dog fungerer det bedst, hvis du er sikker på, at ingen andre giver en bamse. Hvis han/hun får 5 bamser, er den enkelte ikke nær så speciel.

Babytøj

Som sagt er der rigtig mange omkostninger i forbindelse med, at en lille ny kommer til verden. Børn i den størrelse vokser utroligt hurtigt ud af deres tøj, og derfor er det kun fedt, hvis du som gæst kommer med et sødt sæt tøj. Forældrene vil sætte pris på det hele. Du kan få babytøj fra kendte mærker til en billig pris her.

Comments Off