At finde sin egen stil

  • March 14, 2020
  • by

At navigere rundt i nutidens modeverden kan til tider være utroligt svært. Med en blanding fra alle verdener af både business, retro, moderne, enkle og farverige stilarter kan det nemlig hurtigt synes stort, forunderligt og forvirrende. Måske har du skiftet stil en helt masse gange og stadig ikke synes, at du går i noget, der passer til netop dig – men frygt ej. Nedenfor finder du en guide, der tager dig gennem det store modemarked.

Sådan gør du

For at finde din egen stil, er det for det første vigtigt, at du ved, hvad du kan lide – og følge det! Dernæst findes der et hav af forskellige designs. Nogle er mere personlige end andre og nogle detaljer gør en større forskel, end man skulle tro. Friihof + Siig er et dansk brand, der er specialiserede på området – du kan for eksempel investere i nogle flotte unikasmykker fra Friihof + Siig for at få den helt unikke stil. Andre accessoires som solbriller, tørklæder og hårspænder kan også sætte sit præg på dig og pifte selv det mest enkle outfit op. Nedenunder kan du se en liste, der gør det en smule mere overskueligt:

  • Detaljer er altafgørende. Selv den mindste detalje bliver lagt mærke til.
  • Find dine farver. At du kan lide dine farver, har også stor betydning for, om du kan lide at gå i tøjet – og så ved du, hvad du går efter.
  • Mærk efter. Kan du lide det, du går i? Hvis ja, så har du ramt rigtigt!

Glem ikke udstrålingen

Når du har fundet alle de beklædningsgenstande, du kan lide, er det bare om at bruge dem godt. Derfor er en vigtig huskeregel, at du ikke skal glemme udstrålingen. Din udstråling giver både dig selv et selvtillidsboost og får alle omkring dig til at synes, du bærer dit tøj flot.

Comments Off
×