Skal du lægge belægningssten?

  • September 27, 2019
  • by

Det betyder ikke noget, hvilken slags projekt du har tænkt på, belægningssten er det perfekte valg. Fra en vidunderlig gårdhave, der vil være en stor og indbydende kulisse til mange års minder med venner og familie, til fredelige, naturskønne gangveje og elegante, holdbare indkørsler, er belægningssten det materiale, der ser godt ud og holder.

Gode grunde til at vælge belægningssten

  • De holder godt

Der er ikke noget værre end at se moder natur ødelægge din nye beton- eller asfalt-indkørsel gennem årene med et konstant angreb af sol og regn. Det er bedre at få gjort jobbet lige første gang og vælge belægningssten. Disse sten falmer eller knækker ikke som de andre materialer, fordi de er uigennemtrængelige for termisk slid og elementerne. Hvis du skal fragte ting, om det er din grill eller andet på hjul, så er belægningssten rigtige gode. Du kan snildt kører ting på dem, det er langt nemmere end fx på perlesten eller lign.

  • De er nemme at reparere på

Belægningssten, der bruges til en indkørsel, er let at udskifte og reparere efter behov, da du kun skal fjerne individuelle sektioner, der hvor der fx har været et grimt olie- eller fedtudslip.

  • Belægningssten skifter med årstiderne.

Forestil dig at bruge et materiale, der er så bekymringsfrit, at man faktisk kan være ubekymret i både frost og varme samt andre sæsonændringer. Overfladen forbliver holdbar og smuk i årevis. Denne fleksibilitet er en anden klar fordel.

  • Der findes et varieret udvalg

Belægningssten kan bruges i og omkring poolen, som et elegant gangmateriale, til indkørslen eller til en varm og indbydende gårdhave. Hvorfor? Fordi dette er det fleksible materiale, der kommer i forskellige former, størrelser og mønstre, der passer til enhver smag. Du har også rig mulighed for at lave forskellige gør-det-selv med fx belægningssten fra easy-stone.

Comments Off
×